Festa de Gospel amb 4 corals a Luz de Gas

El dilluns 17 de juny,  va tenir lloc un gran Concert a  Luz de Gas, amb 4 grans cors: Mas Gospel, 1st Africa Gospel Choir, Gospel Barcelona y Gospel Feeling Choir.

L’enorme cua de gent que pel carrer de Muntaner arrivaba fins a la Diagonal, auguraba que la sala estaria a rebosar, com així va ser, i  quan es va iniciar el primer concert a les 20 hores no cabia una agulla. Gospel Feeling Choir van sortir a l’escenari, i vestits de blanc van mostrar una petita part del seu repertori, amb unes ves solistes, un estil i una interpetració força destacable, que el public va aplaudir amb entusiasme. Desprès va actuar un dels grups més esperats,  1st Africa Gospel Choir, procedent de Nigeria, un grup d’uns 20 cantants i musics que van fer cantar i ballar a tots els assistents. Veure Videos (*).

01agospelluzdegasFeelingDe la seva part Mas Gospel, el grup coral del barri de Guinardò de Barcelona, tambè va entusiasmar per la seva qualitat i vitalitat. Ells van acconseguir animar a tothom per la seva manera de cantar, les seves veus solistes i corals,  i pel seu ball i moviemnt continu.  I per acabar Gospel Barcelona va posar sobre l’escenari un bon grapat del seus cantants, procedents de les diverses corals, que dirigeix el músic Domenech de Mena,a  diversos llocs de Barcelona. Els que porten el mocadors de color taronja, malgrat que van tenir que reduïr una mica els eu repertori, per manca de temps, van ser la veritable guinda d’un pastis musical de gran qualitat i nivell. Al final aquesta macro – coral  i components de les anteriors van cantar junt als companys i comapanyes del gospel africa un “Happy Day ” memorable. Cal reconèixer que va ser una Nit de Gospel per a recordar.

( *)Veure  videos de 1st Africa Gospel Choir a Facebook

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s