Cinema feminista a la plaça sant Pere de les Puel·les de Barcelona

El dijous 7 de Juliol Drac Màgic, ha organitzat la sessió gratuïta, a la plaça des Sant Pere de  les Puel·les, on  es projectarà:  “Les amigues de l’Àgata” de Laia Alabart, Alba Cros, Laura Rius, Marta Verheyen. Amb la presència de les directores. (*).01alesamiguesdeAgata

Aquest film: “Les amigues de l’Àgata”  és un retrat de quatre noies de vint anys, amigues des de l’escola, fet a través dels ulls de l’Àgata durant el seu primer any de carrera. El seu món format per records, intimitats i bromes s’enfrontarà a les noves oportunitats que li ofereix la facultat a l’Àgata.

Tot i que la Mostra Internacional de Films de Dones té un programa obert durant tot l’any, és ara, entre els mesos de juny i juliol, que el seu programa s’accelera amb projeccions gratuïtes a l’aire lliure. La secció, per tant, Cinema Fora de Lloc comença el pròxim dia 7 de juny amb Ben animades, amb un programa de curtmetratges d’animació de Janet Perlman a la plaça de la Virreina. La plaça de Salvador Seguí acollirà el pròxim 12 de juny la projecció d’Un jour Pina a demandé, de Chantal Akerman, i el 16 de juny serà el torn dels curtmetratges amb una sessió de peces de diferents autores a la plaça de Sant Pere. Finalment, el 7 de juliol les projeccions a l’aire lliure conclouran amb una sessió doble amb Atma de Carla Subirana i del film col·lectiu Les amigues de l’Àgata també a la plaça de Sant Pere.

Per altra banda, cal recordar que també la Filmoteca acull aquests mesos diverses projeccions de la Mostra, amb una triple pota que agrupa les projeccions sota tres eixos: Dones en lluita, sobre l’activisme a favor del reconeixement de la llibertat femenina en totes les seves expressions; sessió Panorama, relacionada amb el paper de la llengua materna en la construcció de les identitats en un món globalitzat, i finalment un cicle dedicat a la directora Chantal Akerman.

Lloc: Plaça Sant Pere (La Ribera)
Contacte : Drac Màgic. Consultar programació que la Mostra de Films de Dones ofereix al mes de juny a la Filmoteca de Catalunya

(*) Cinema fora de lloc: Cinema a les places, es portarà a terme els mesos de juny i juliol

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s