La independència i les dones radicalment feministes

Unes 200 dones varen assistir a un acte convocat  per la Sectorial Dones ANC,Feministes per la Independència, les dones del SEPC  i de Poble  Lliure, en la que van intervenir moderades per Pilar Rebaque: Amor del Àlamo, Irene Martín, Lluïsa Cunillera i Tania Verge.

indepefeministes

“Benvingudes a la República Catalana Feminista”. Aquest títol ho deia tot sobre el contingut  de la taula debat que es va celebrar el dissabte a la tarda a les Jornades Feministes 2016.
En aquesta taula-debat s’hi va posar de manifest, d’una banda, les necessitats de les dones en la futura República Catalana i d’altra, es va voler mostrar perquè el feminisme va lligat a la independència. A “Benvingudes a la República Catalana” hi va haver moments molt emotius com el protagonitzat a la presentació, per Mireia Bofill quan es va emocionar en recordar a Montserrat Abelló i Soler, i va llegir un escrit de la seva mare, tot recordant la seva il·lusió per anar a votar el 9N. [Llegir l’info a l’article publicat per Julia L.Tremols a La Independent].

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s