Anna Boyé ofereix un viatge a un matriarcat de Sumatra

Un viatge a l’ultim matriarcat que es manté a la paradisiaca  illa de Sumatra, es el que us ofereix Anna Boye pel mes d’octubre. Us podeu apuntar ja! Només queden lliures 3 places.

Anna Boyé va presentar la seva feina d’investigació sobre matriarcats, i va anunciar el  viatge a Sumatra en un acte al Co·legi d’Advocats de Barcelona -el passat mes d’abril- invitada per la Comissió de dones advocades. Podeu consultar el video de la presentació aquí.

Tambè podeu mirar  l’entrevista que li van fer des de l’AMC, per al programa: “Dones d’aquí i d’allà”, a News cat Tv,  en la que ens explica el perquè del viatge, i us ofereix que por un preu mols adequat pugueu acompanyar-la  a aquest lloc per conviure amb una comunitat de dones minangkabau a Sumatra, com una manera de conèixer un matriarcat per dintre. Un viatge realment especial i únic!

Anna Boyé, antropòloga i fotoperiodista, prota molts anys estudiants els matriarcats a diferents llocs del món,ha viistat les  societats matriarcals dels bijagós, a Guinea Bissau, dels 01annaboye-estudiomosuo, a Xina, de les poderoses dones de Juchitán, a Mèxic. Ha publicat un llibre, i també ha fer 4 reportatges documentals:
Actualment està organitzant un viatge per a visitar un matriarcat a Sumatra ( Indonesia) porta mols resentació de les societats matriarcals dels bijagós, a Guinea Bissau, dels mosuo, a Xina, de les poderoses dones de Juchitán, a Mèxic i dels minangkabau a Sumatra.

 

Plantilla by Pixartprinting

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s