Acte sobre la Llibertat d’Expresió, dilluns 2 de maig a la CONFAV

A la  taula rodona a la seu de la CONFAVC, van participar Francesc Cabanyol, Mercé Diaz i Laia Serra, junt a Jordi Giró .

20160502_spc_llibertatpremsa1En aquesta taula organitzada pel SPC, conjuntament amb altres entitats, també es va presentar el Manifest per una Llibertat de Premsa. Una taula en la seu de la CONFAV a Barceloneta, es un acte que es va fer  enguany per commemorar el 3 de Maig –Dia Mundial de la Llibertat de Premsa– com una jornada reivindicativa en la qual es reclamarà que el dret a la informació torni al seu legítim propietari, la ciutadania. Aqui podeu  llegir el  Manifest 3 de maig de 2016, per una llibertat de premsa de totes i tots al qual ja donen suport diverses organitzacions i obert a l’adhesió de les que ho facin en els pròxims dies. Aquest acte, però, se centrarà en donar veu als representants de les diferents entitats i associacions que hi assisteixin que exigeixin el dret a la informació com un dret humà essencial que pertany a la ciutadania i no als mitjans de comunicació ni als periodistes, tal com estableixen diverses normatives. La fila 0, doncs, serà el més important: La  versió sencera  del Manifest es pot consultar en aquest enllaç.

2 DE MAIG: LA INFORMACIÓ PERTANY A LA CIUTADANIA
3 de maig de 2016, Dia Mundial de la Llibertat de Premsa
Taula rodona, amb la p01adiaibertad-de-prensaresentació del Manifest Per una llibertat de premsa de totes i tots
Dia: 2 de maig
Hora: 18,30 hores
Lloc: Seu de la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC). Carrer Doctor Aiguader, 18. Metro: Parada Barceloneta (L4). Autobús: V15, V17, H14, D20, 39, 45, 51, 59.
Intervindran: Jordi Giró, president de la CONFAVC; Josep Cabayol (SICOM), Mercè Diez (Grup Daniel Jones, de la UAB); Alfons López (Dibuixant de premsa), Andreu Pérez (President AJDC), Laia Serra (ADPC) tot i que podria haver-hi algun canvi
Entitats que fins ara han adherit al manifest: Associació Catalana de Juristes Demòcrates (ACJD), Associació de Dones Periodistes de Catalunya (ADPC), Col·lectiu de Dibuixants de Premsa, Comissions Obreres de Catalunya (CCOO), CONFAVC, GAMAG-Europe, Associació Món Comunicació amb visió de gènere, Sindicat de Periodistes de Catalunya / Sindicat de Professionals de la Comunicació (SPC), Solidaritat i Comunicació (SICOM), el Màster i la Càtedra Gènere i Comunicació de la UAB, Unió General de Treballadors de Catalunya (UGT) i la Xarxa Internacional de Dones Periodistes i Comunicadores (XIDPIC). [+info a spc]

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s