“No Limits”, proves esportives al Moll de la Marina, el dissabte 30

El dissabte 30 d’abril va tenir lloc una nova edició del “No Limits Barcelona”… l’esdeveniment que organitza  ECOM amb Rally Clàssics i altres activitats. El Moll de la Marina, es va transformar en un “Village” esportiu i lúdic!

01anolimitsLa fundació ECOM, organitzadora de l’esdeveniment va muntar un espectacular ‘tinglado’ amb activitats lúdiques, culturals i esportives inclusives, és a dir, en les quals poden participar persones sense i amb discapacitat.(a més, per als/les amants del motor, No Limits és una prova esportiva/automobilística on participen persones amb discapacitat amb els seus vehicles i persones amb o sense discapacitat amb els seus vehicles ecològics (de baixes emissions CO2)… El dissbte des del dissabte, el el Moll de la Marina (a la Vila Olimpica, entre les dues torres) es va convertir en un “Village” esportiu i festiu. A les 19.30 es van lliurar els trofeus.

Mireu el Fyer  i programa del ‘Village’.. i en aquest enllaç al Facebook, totes les infos!!! (*)
(*)Mireu el PDF:  01aNoLimits2016_Flyer_A5 , i trobareu el programa a: 01anonlimits-Programa_Village_2

LA PROVA
El No Limits és una prova sense barreres: no guanya qui va més ràpid, sinó qui escull millor el circuit.
En les dues hores que es donen de marge per realitzar la prova, cada equip, format per un pilot i un copilot (de més de 12 anys), ha de passar per 8 Controls de Pas del total de 20 que hi haurà distribuïts per Barcelona. Per obtenir la millor puntuació, cal passar pels Controls de Pas que tinguin menys afluència, però això no es pot saber fins al final. Per tant, es tracta d’intentar preveure els moviments de la resta de participants i anar als Controls que es considerin més estratègics.
COM PARTICIPAR A LA PROVA:
-Cal ser conductor/a d’un vehicle ecològic (elèctric, híbrid, de gas o amb emissions de CO2 fins a 159 gr) o bé ser conductor/a amb discapacitat física d’un cotxe, vehicle sense carnet o quad.
-Tenir el vehicle propi i formar equip amb una persona que faci de copilot (de 12 anys o més).
-Inscriure’s a l’enllaç disponible a la web de RallyClassics.eu entre l’1 i el 27 d’abril: http://bit.ly/1SM3fpn
-Té un cost de 30 € per equip (inclou la documentació del NLMT, dorsals, mapa i passaport NLMT, 2 samarretes). Els equips que us inscriviu de part d’ECOM o alguna entitat federada, teniu una beca i el preu serà de zero euros!
NO LIMITS ÉS MOLT MÉS… ALTRES FORMES DE PARTICIPAR-HI
Veniu al Village del No Limits! Al Moll de la Marina -d’on surten i on arriben els cotxes participants a la prova- durant tota la tarda podreu gaudir d’activitats esportives, culturals i artístiques gratuïtes per a tota la família. A més, potser us interessa també conèixer novetats: el Village albergarà una fira en què empreses i organitzacions exposaran els seus productes i projectes, tant de vehicles ecològics, com d’ajudes tècniques i altres relacionats amb la discapacitat.
UN ESDEVENIMENT AMB VALORS
Des d’ECOM seguim apostant pel No Limits Barcelona, un esdeveniment inclusiu i innovador que posa en relació dos mons aparentment allunyats, com són els de l’automoció i la discapacitat. Ens motiva perquè fa visibles les capacitats de les persones amb discapacitat física i també les possibilitats que ofereix la innovació, tant per a la conducció ecològica com per a l’adaptació de vehicles.
Us ho perdreu?…
Organitzen ECOM -el moviment associatiu de les persones amb discapacitat- i RallyClassics amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut Barcelona Esports, entre d’altres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s