Acte col·lectiu per la llibertat de premsa el dimarts 2 de maig.

Diverses entitats celebraran el Dia Mundial de la Llibertat de Premsa en un acte que es farà el 2 de maig a Barcelona, a la seu de la CONFAVC (Federació d’Assocacions Veïnals)

01aDiamundialllibertatpremsaL’SPC, conjuntament amb altres entitats, celebrarà enguany el 3 de Maig –Dia Mundial de la Llibertat de Premsa– com una jornada reivindicativa en la qual es reclamarà que el dret a la informació torni al seu legítim propietari, la ciutadania. Aquesta commemoració consistirà en una taula rodona en el qual es farà lectura del Manifest 3 de maig de 2016, per una llibertat de premsa de totes i tots al qual ja donen suport diverses organitzacions i obert a l’adhesió de les que ho facin en els pròxims dies. Aquest acte, però, se centrarà en donar veu als representants de les diferents entitats i associacions que hi assisteixin que exigeixin el dret a la informació com un dret humà essencial que pertany a la ciutadania i no als mitjans de comunicació ni als periodistes, tal com estableixen diverses normatives.o1allibertat-de-premsa
L’acte es farà, però, per qüestions d’agenda, el dia abans, dilluns 2 de maig, a dos quarts de set de la tarda. El manifest que es llegirà és un resum del que ha estat elaborat per a l’ocasió, que en la seva versió sencera es pot consultar en aquest enllaç. Taula rodona, amb la presentació del Manifest Per una llibertat de premsa de totes i tots
Dia: 2 de maig ales 8,30 hores. A la Seu de la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC). Carrer Doctor Aiguader, 18. Metro: Parada Barceloneta (L4). Autobús: V15, V17, H14, D20, 39, 45, 51, 59.
Integrants de la taula: Pendent de confirmar
Entitats que fins ara han adherit al manifest: SICOM, SPC, Associació de Dones Periodistes de Catalunya (ADPC), Associació Catalana de Juristes Demòcrates (ACJD), Col·lectiu de Dibuixants de Premsa, CONFAVC, Màster Gènere i Comunicació de la UAB i la Xarxa Internacional de Dones Periodistes i Comunicadores (XIDPIC). associació Món Comunicació (AMC)

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s