Anita Zengeza presenta disco en Jamboree, el 29 d’abril

Anita Zengeza, fa la primera presentació del seu nou disc  “Natural Jorney” , el divendres 29, al Jamboree. Nous ho perdeu¡ Com sempre serà un concert  espectacular.

2016anitazenguezaZengeza  és original de Zimbabwe, després de dos anys a Itàlia es va instal·lar a Barcelona fa 5 anys. Estudia música al Conservatori Liceu a Barcelona, i es guanya la vida fent bolos sola o amb la seva banda, cantant i actuant en el món de la publicitat, i donant classes d’anglès. Ara presenta el seu 2n disc.  Un disc, que tal com ella ho diu ” són noves cançons d’afro fusió o afro pop,  que tenen moltes influències, però que hem aconsseguit que siguin veritableblemen originals”. El seu estil és original i eclèctic. Si no diguéssim d’on és, Zimbabwe no seria la primera opció! Tot en Anita és subtil, la forma d’enllaçar la rítmica africana al pop, així com les seves lletres que parlen del seu entorn immediat, la diàspora o les lliçons de la vida.
Destaquem les cançons: SIMPLE SONG obre el disc amb una melodia encantadora, un ritme suau característic d’Anita per parlar-nos de la sinceritat i la importància de la simplicitat a la vida; NATURAL JOURNEY dóna títol al disc i descriu perfectament el viatge musical de la banda en els últims anys; DANCE WITH THE MOON és una de les seves primeres composicions amb el ritme Zouk. El divertit beat afro et farà ballar si et deixes portar pel misteri i la màgia de la lluna.; SEASONS parla de les estacions de la vida, de com a vegades les relacions han d’acabar perquè la vida ens pugui portar noves experiències.; EL MAR té la influència llatina de Barcelona en la seva harmonia i instrumentació. És una metàfora del moment de la vida en què un ha de deixar casa i descobrir com navegar pel món. PAIX va ser la primera cançó que Anita va compondre en francès, una llengua que el fascina des de fa anysI GREY és el color urbà, els ambients hostils i impersonals en els quals és fàcil sentir-se petit i insignificant. Anita ens recorda que el gris no té la culpa, la ciutat també té color i positivitat.
PAU AQUESTA NIT comença amb un nostàlgic acordió i parla de problemes racials. Anita explica la seva experiència a Barcelona, semblant a la d’altres persones diferents que pateixen discriminació racial. [+info a Jamboree]

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s