Clownferencia i taller de Vanesa Rise, a Aurea Social, dijous 28

El dijous 28,  a les 19,30h, haurà a la seu d’Aurea Social, la Clownferència: “Amb bon humor, molt millor”: un espectàcle únic. 

Vanessa Rise, es una pallassa molt reconeguda, que  arà aquesta actuació especial del dijous , i a més un taller Intensiu de “Clown i Educació” pels dies 7 i 8 de maig.  Ella fa seves, les paraules de Charles Chaplin: ” La vida és una tragèdia en un pla general i una comèdia en primer pla” (*)
La carismàtica Flipa, exposa i ens convenç dels  grans beneficis que produeix el bon sentit de l’humor, ja que això no es una simple actitud humana: és sabiduria,   intel·ligència i autèntic coneixement humà.
El bon  sentit de l’humor és una habilitat per a la vida quotidiana, les relacions intra-personals e interpersonals, la educació, per  la prevenció i la resolució de conflictes i també per quan vas a comprar patates. [+info]La Clownferència es d’entrada lliure i gratuïta, però  al taller, que només costa 75 euros, cal inscriure’s. (Tambè es pot pagar en moneda cooperativa). [+info e inscripcionsa través del Blog de Vanesa , o al telèfon 605816338]
Aurea Social, pertany a la Cooperativa Integral Catalana, i està al carrer Sardenya, 263.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s