La Llibreria Pròleg ha organitzat un concert de dones cantautores dintre de Barnasants

Concert  col·lectiu de prestigioses dones cantautores al Casinet d’Hostafrans de Barcelona, el divendres 12 de febrer,  a les 9 de la nit, organitzat per celebrar els 25 anys de la Llibreria de les Dones dintre del Festival Barnasants. 

Pròleg, la llibreria de les Dones,  va posar en marxa aquest espectacle  musical que va unir les de Montse CastellàSílvia ComesMeritxell Gené e Ivette Nadal,

Les quatre cantautores van protagonitzar un emotiu i inolvidable concert col·lectiu pel conmemmorar el 25è aniversari de la barcelonina llibreria Pròleg, especialitzada en literatura feminista. De la seva banda, Barnasants , va oferir el Festival a LES promotores de la  Llibreria, tal com comentar Pere Camps, organitzador de Barnasants, a la presentació: “Ha sigut una primera col.laboració.però tindrà continuitat” i va  defensar que “el feminisme es fonamental pel canvi”.

Les quatre van mostrar la seva militància i ls seves lletres feministes, que anaven cantant una al darrera de l’altra, i cantant una cancó al principi o al final a dúo. I per acabar les 4 juntes van a cantar uan canço de Bob Dylan, l’unica versió que van interpretar , perquè les cantautores van mostrar el seu domini de la poesia i la creativitat en les seves lletres pròpies. Castellà amb cançons homenatge  a les refugiades sirianes, o per denunciar la ablació, Comes en la seva reivindicació de Gloria Fuertes, i les seves lletres  úniques, Genè amb les seves cançons catalanes ìntimes i properes, i Nadal que va recitar alguns poemes propis, per què va preferir reservar les seves cançons per al recital que farà el divendres 19 de febrer a l’Auditori.

I tant al principi com al final les presentadores, Mont Plans i L’Anna Subirana, van llegir un munt de frases boniques sobre Pròleg , escrites per diferents dones.  Tot valorant l’existència de una  llibreria  que promociona les obres de les dones:
La  llibreria està al número 46 de Sant Pere Més Alt de Barcelona i mai ha parat d’oferir les més diverses activitats . Mireu el Facebook de Pròleg. [+videos del concert:  Silvia Comes;  Meritxell Genè;   Montsè Castellà i Meritxell Genè]

01aconcertProleg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s