Com neix un llibre?: Curs sobre edició de Trivium a Barcelona

Com neix un llibre? XVIII Curs sobre edició de Trivium Gestió Cultural, a Barcelona que es fara tots els dilluns des del 8 de febrer al 25 d’abril. Encara nou curs  esta a temps per a apuntar-vos. La primera classe serà aquest dilluns 8 a les 19 hores.

01atrivium

Vols editar? Com s’organitza una editorial? T’agradaria treballar al sector editorial?

Per saber com publicar un text propi  o saber com neix un llibre, i com es pot arribar de “la idea al producte”  Trivium Gestió Cultural han organitzar un curs de 10 sessions (fins al 25 d’abril) a la sala Àmbit Cultural d’El Corte Inglés, de Porta de l’Angel, a Barcelona. Aquesta empresa de serveis culturals  aporta una gran experiència en l’organització d’aquest tipus de cursos, tant d’edició com de creativitat literària, i en les sessions del dilluns a la tarda, invita com a ponents als millors autors, autores i responsables editorials del nostre país.01AtriviumMariaNunes

L’objectiu es conèixer a fons:  com neix una obra? Quin és el procés creatiu que l’origina? Com es converteix el manuscrit en llibre? Quines fases segueix fins a arribar a les mans dels lectors i lectores? Aquest curs presenta la trajectòria des de la seva concepció i escriptura fins a la seva publicació, distribució i venda de les obres.  “La llibreria ambulant de Christopher Morley “(Viena Edicions) i “És l’amor que mou el cel i les estrelles” d’Antònia Carré-Pons (Editorial Meteora), seran dues de les novel·les que s’estudiaran a fons a aquest  curs. que pretén  introduir els assistents en el procés creatiu i en el món de l’edició mitjançant coneixements pràctics sobre la matèria. Els assistents tindran l’oportunitat de conversar amb els autors de les estratègies i tècniques literàries i les motivacions que els inspiren. A més a més, podran seguir la trajectòria del llibre fins que arriba a les llibreries.

Cal destacar que participar en aquest  curs permeteix  conèixer  de prop a tot tipus de professionals de l’edició:  escriptors, editors, lector editorial, corrector, dissenyador gràfic, responsable del departament de màrqueting i premsa, agent literari, llibreter, periodista cultural…[+info a Trivium]

Fitxa Tècnica
Dates: del 8 de febrer al 25 d’abril. 10 sessions
Dia de la setmana:  els dilluns de 19 a 20.30h
Lloc: Sala Àmbit Cultural d’El Corte Inglés de Portal de l’Àngel
Preu: El curs costa 30 euros: Els titulars de la targeta d’El Corte Inglés: 20 euros.  Tothom haurà de comprar els 2 llibres del curs: Total 20€ .

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s