Rajae Karoui us convida al Concert de Salam Grup a l ‘Apolo el 31 de gener

No us perdeu el Concert de SALAM GRUP  a la Sala 2 de l’APOLO el diumenge 31 de gener a les 21 hores!. Serà un concert únic, de fusió de música àrab, oriental i mediterrània, amb un grup de músics de primera línia que compta a la incomparable veu de Rajae Karaoui, que us convida en àrab, i Cristina Arribas, ho fa en català.

SALAM GRUP va néixer arran d’unes jams sessions, on músics marroquins i catalans van coincidir i per l’interés mutu en les músiques d’uns i altres, fins arribar a formar el grup cap a principis del 2014.
Gran part dels guanyis del concert aniràn a SDRCA (*) què és l’ONG organitzadora. Podeu mirar els vídeos del Grup que ha realitzat News Cat Tv  i que podreu trobar a AFRICATV 01amodeloflyer

FORMACIÓ ACTUAL: Rajae Karaoui( veu ) / Abdel Jalil Mohamedía ( violí àrab ) / Taha Boulikdane ( teclat àrab ) / Musa Abdulà ( baix ) / Ivó Oller ( trompeta ) / Quimi Montañés ( guitarra eléctrica ) / Rafik Dakka ( darbouka i percusió àrab ) / Cristina Arribas ( ball àrab). (*) Salam, a través de NEWSCat. Tv,  us convida en àrab a que no us perdeu aquest concert. Mireu a baix el  vídeo d’una canço del grup.  Recordar que podeu comprar entrades a 8 euros a través de la Web de l’Apolo, o escriure al seu mail  info@sala-apolo.com, TELF.+34 93 441 40 01; Nou de la Rambla 113.

(*)ESTIL de MÚSICA: Chaby ( món àrab ), Jabalía ( Marroc ), Oriental ( Egipte ), Raï ( Algèria )… Música Popular Àrab fusionada amb Funk. Bases rítmiques amb baix, bateria i darbouka sobre violí i teclats àrabs. Amb solos de trompeta i guitarra elèctrica alternats amb solos del violí i el teclat àrabs… Temes populars àrabs ( Estils: Chaabi, Jabalía , Oriental, Bassa, etc.) amb un tractament modern. La cantant i la ballarina formen la part femenina del grup.

Us hi esperem a tothom…! La millor manera de celebrar ( no) el partir del Barça que haurà abans. Les entrades amb antel.lacio  costen a 8 Euros, a l‘APOLO, o directamente en taquilla a 10 euros.

Desprès de l’exit de públic obtingut pels concerts que va l’organitzar SDRCA l’any  passat, que com l’actual  parts dels guanys van a projectes de cooperació africans), Aquests van ser els  concerts del 2015:

* Orquestra Africana de Barcelona (Apolo, gener)
* Petits Músics del Món (Sant Cugat del Vallès, abril)
* SALAM GRUP (Apolo, proper gener)

01asdrcalogo[*] SDRCA es  La Societat per a la Difusió de les Realitats Culturals Africanes
Podeu col·laborar  al diferentes projectes d’aquesta associació, entre els que destaquem:  e
ls Cursos de Solidaritat i Cooperació Internacional
,
Projecte de fabrica de maons a Camerún i el crowdfunding per editar el Llibre “Maladies”

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s