“L’Alcaldessa respon” en el Col·legi de Periodistes de Barcelona

Amb una forta expectació mediàtica s’ha presentat per primera vegada Ada Colau al Col·legi de Periodistes. Ha respost àmpliament a totes les preguntes de la sala.

A les 701alcaldesagner petit2 en punt, l’esperaven a la sala d’Actes del Col·legi de periodistes un compacte grup de professionals en fotografia i càmera de televisió, gran nombre de col·legues dels mitjans, part del seu equip i del de l’oposició afins a l’anterior alcalde Xavier Trias, al costat de moltíssimes persones que havien reservat plaça per escoltar Ada Colau en viu i en directe. Era tanta l’expectació d’aquesta primera compareixença, que responsables de la junta, amb Neus Bonet com a moderadora, van haver d’habilitar la sala de premsa del centre de formació, amb una pantalla de televisió, que també es va omplir a vessar.

Com era lògic, i tenint en compte la popularitat de la protagonista s’estrenaven vistosos rètols a la taula i l’imprescindible: “L’alcaldessa respon”. Colau que va començar el seu discurs amb agraïments, el va desenvolupar en to proper. Molt enfocat en la lluita contra la desigualtat, no va esmentar en concret a les dones: no obstant això, al final, sí que es va esplaiar responent a les preguntes d’algunes companyes de La Independent, i d’altres periodistes, i a més va dir que és feminista. [Seguir llegit l’article a La Independent]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s