“Taxi” es pot anar a veure el diumenge 24 de gener a Teatre Salesianes

La Fundació Tècnica i Humanisme patrocina el diumenge 24 de gener, a les 6 de la tarda,  la representació de l’obra de teatre: “Taxi” a la Sala de les Salesianes del Col·legi Maria Auxiliadora. I us conviden a tothom  a pasar una estona molt divertida!

01aTaxi_TihTaxi, és una de les comèdies d’embolics per excel·lència, que explica la història d’un taxista que té una vida molt peculiar i que per culpa d’un incident treballant al voltant del seu taxi, es veu involucrat en una espiral trepidant per anar salvant les diferents situacions que se li plantejaran a continuació.

L’obra es representa per financiar projectes de la Fundació Tècnica i Humanisme (FTiH)i es dona lla possibilitat d’adquirir entrades per l’obra de teatre TAXI, de Ray Cooney. Una versió de la companyia Maín Teatre, Grup de teatre vinculat a l’escola de les Salesianes i que té la gentilesa de fer aquesta  representació benèfica.

Com podeu veure al el cartell  l’obra tindrà lloc diumenge 24 de gener a les 18.00 hores al Teatre Salesianes – Col·legi Maria Auxiliadora, emplaçat al c arrer Sepulveda nº 71 de Barcelona. Les entrades son a 6 euros i es podran comprar a l‘IDOC o el  mateix dia de la representació.  Si voleu comprar l’entrada per antelació podreu trucar al 625032425.

Taxi” és una obra molt divertida, que ha sigut molt representada a Catalunya i a l’Estat Sspanyol. A Barcleona va tneir molt èxit al Teatre Condal, i a madrid i a a ltres llocs  la versió del humorista Josema Juste.  El  protagonista, taxista de professió, està casat amb dues dones i vivint amb cadascuna en un barri diferent. Això l’obliga a portar una planificació d’horaris molt estricta i a fer veritables jocs de malabars per poder acontentar-les ambdues. Tot el seu pla s’esvaeix quan, per accident, acaba a l’hospital i el seu nom apareix per partida doble en la comissaria de cada districte.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s