Èxit rotund de la Festa Solidària de Tècnica i Humanisme 

La  Festa Solidària de la Fundació Tècnica i Humanisme, va ser un èxit rotund, amb gairebé les 400 places de l’Auditori, plenes, i amb unes actuacions de gran qualitat, que un públic participatiu i entusiasmat aplaudia sense parar.

IMG-20151213-WA0010La 16 edició de la Festa Solidària anual de la FTiH, del diumenge 13 desembre 2015 va ser  a l’Auditori del Conservatori del Liceu, ubicat al popular barri del Raval de Barcelona. A la Festa, com en altres ocasions, la Fundació va comptar amb la col·laboració desinteressada de músics, artistes i grups musicals. En aquesta ocasió a la primera part, el jazz i el blues van ser protagonistes Carme Canela i  Gemma Abrié, cantant de jazz i contrabaixista, a la que va acompanyar el seu grup WOM, tant a les actuacions d’ella, com les que va a cantar junt a  a Canela, que ha estat la seva professora a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya), van resultar un prodigi de compenetració musical, i de veus. De la seva banda Nuria Feliu, va emocionar al públic al comentar que mentre pugui, i es trobi be,  no es perderà una festa de la Fundació. Va recitar tres poesies i la última va ser un veritable cant a la vida.  01festaTec iHum1
A l’intermig  presentat per Ester Romero, una mestra de cerimona, que van anar explicant els  vídeos ques van mostrar sobre les diferents activitats que realitza la Fun01acartellTecnicaihumanismedació a Barcelona, i en diversos països del món. Uns videos de molta qualiatat tècnica i humana . La segona part va ser el concert d’Units pel Gospel, dirigit per Laura Flores. La coral va oferir un repertori de les seves  cançons més participatives , i va entusiamar als assistents,  que van  gaudir de la portentosa veu de Flors com a solista, que va conseguir en algunes cançons aixecar al public de les seves cadires,   ballany, palmejant  i corejant  molt animats.  La mateixa Flores, quasi al final va presentar la tradicional rifa de les cinc paneres de Nadal, que continien un bon grapat de productes, entre els quedestacaba un pernil iberico, i amb una última  Cancó  de la coral es va acomiadar l’acte. 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s