Festa de Nadal de Lions Club per ajudar a “La Granja Melvin Jones”

Com cada any, Lions Club de Barcelona va oferir  una festa solidaria a Barcelona, el diumenge 13 de desembre. En aquesta ocasió va ser al Hotel Avenida Pallace, i tota la recaudació va ser per a la Granja de Melvin Jones, centre de tractaments de persones drogadictes (*)

En aquesta ocasióa la Festa si es va poder gaudir de musica i dansa . Ies va col·laborar de diferents formes: Comprant números de la rifa solidarìa i participant en el sopar de despres, o només al Concert de Nadal i assistir a les actuacions. L’espectacle  comptarà a una ampla  representació d’artistes i grups. Reproduïm el programa més a baix.  Cal sutbrallar  la presència les soprans: Ana Muñoz i Indira Ferrer; baritòn: Cristóbal Viñas;  tenor: José Ruiz;  baix: Paco Farrés, i   els mestres pianistes: Paco Farrés i Manel Ruiz.

A la mitjà part i a la final van destacar les dues actuacions del Petit Ballet de Barcelona, amb una peça del Tricentenari i  amb la coreografia: “Grease”, que fan el més petits de la companyia.

El Club dels Lleons  de Catalunya, està format per diversos grups,  i es el tercer més antic de l’Estat Espanyol ( es va fundar al 1966). Es components es consideren persones com a qualsevol, però amb inquietuts socials i solidàries, que han fet del servei humanitari  una forma de vida. El seu lema es: Nosaltres servim!. Al món hi uns 45.00o clubs a mes de 205 païssos, amb més de un milió de socis. Les dones des de fa uns anys també participen i són les protagonistes de moltes campanyes solidàries.

Per a reservar entrades es te que trucar al: 636484107 , o escriture a una de les organitzadores, la cantant soprà: Maria Uriz.
(*) Aquesta Granja està a Res, i te l’index més alt de reinserció   de drogadictes.01aEventoClubde losleones

Programa

Barbiere………..La calunnia (Paco Farrés-bajo

[+info a Facebook  ]

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s