Festa Solidària de Tècnica i Humanisme , el diumenge 13 de desembre

La 16 edició de la Festa Solidària anual de la FiTH serà el diumenge 13 desembre 2015  a l’Auditori del Conservatori del Liceu, ubicat al popular barri del Raval de Barcelona (*)

01acartellTecnicaihumanismeA la Festa, com en altres ocasions, la Fundació compta amb la col·laboració desinteressada de músics, artistes i carme caneladeprop (2
grups musicals. En aquesta ocasió a la primera part, el jazz i el blues seran els protagonistes amb el grup  Wom Trío, que lidera  Gemma Abrié cantant de jazz i contrabaixista, i també  actuarà amb la participació especial de Carme Canela, que ha estat la seva professora a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya). Tabè tindrem la col·laboracio especial de Nuria Feliu. 

La segona part constarà dels vídeos sobre les diferents activitats que realitza la Fundació a Barcelona, ​​i en diversos països del món. També podrem escolt
ar alguna persona voluntària de la Fundació explicant la seva experiència. La mestra de cerimònia serà una prestigiosa presentadores de programes de TV3: Este2015Lanit_Units01r Romero.

La tercera part és el concert d’Units pel Gospel, dirigit per Laura Flores, també cantant del Grup Gema 4. La coral oferirà un repertori de les seves millors cançons, i també es podrà gaudir de la portentosa veu de Flors com a solista. I ella mateixa al final presentarà la tradicional rifa de les sis paneres de Nadal, al costat de les cantants participants, per ajudar a finançar els projectes anuals de la Fundació.

 


01awomTrio
La Festa de Nadal
, és un esdeveniment sense ànim de lucre, que l’organitza el voluntariat de la Fundació com a culminació d’un any de realització de tallers, conferències, i desenvolupen el programa de “Prevenció del càncer i hàbits saludables de vida a les escoles”.
Tècnica i Humanisme, va ser constituïda a finals de 1999, i va néixer per iniciar un projecte de col·laboració entre persones de diferents àmbits, destinades a vincular els avenços tecnològics del món de la medicina amb el creixement humà i espiritual dels pacients. De la mà dels oncòlegs/es de l’Institut d’Oncologia Clínica, IDOC, s’ha volgut, sobretot, atendre la vessant social i psicològica dels afectats i afectades per càncer, així com les necessitats educatives en matèria de salut de la societat, especialment, dels més joves.

La Fundació també participa en projectes de recerca per al control i tractaments de diversos tumors, al costat d’equips clínics, i col·labora en el finançament del seu treball. D’altra banda, de mica en mica ha anat ampliant els seus camps d’actuació i desenvolupen diversos projectes solidaris, de cooperació i desenvolupament de comunitats de països com: Txad, Moçambic, Camerun i Equador, coordinat i portant a terme diversos programes de tipus sanitari i educatiu.

L’entrada té un preu de 15 euros, i es considera una aportació especial. Es sortejaran cistelles de regals.

Les entrades es poden comprar amb antelació, a la recepció de IDOC (C / Gironella, nº 6, 1r pis, despatx 10) o per telèfon: Marta Machengs: 625 032 425o al mail: ftih@ftih.org    Web: http://www.ftih.org

(*) La festa serà a l’Auditori del Conservatori del Liceu, carrer Nou de la Rambla, 88, Barcelona. Telef:  93 327 12 00. Obertura de portes a les 17,30 hores.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s