Timbuktu, un film actual sobre el jihadisme que cal veure en aquest dies de desembre

Cal recomenar “Timbuktu”, que es una pel·lícula que s’ ha programat a la  Mostra de Cinema Espiritual, a diverses sales de Barcelona i Catalunya, i es pot veure els dies 9, 11 i 12 de desembre.

La XII Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, es clausura  el dimarts 15 de desembre a l’Auditori de la Facultat de Comunicació Blanquerna amb la presentació del Fons Filmogràfic de les religions. Intervindran Enric Vendrell ( director Afers Religioos Generalitat). J.A Rocha (Professor U. Abat Oliva-Ceu), i el rector parroquial, Peio Sánchez , professor de teologia, i organitzador del festival (*)01aTimbuktu

Timbuktu (2014) – Abderrahmane Sissako. 97 minuts. La pel·lícula narra, en clau de ficció, la situació de la ciutat maliana de Tombouctou, que el 2012 cau a mans d’extremistes religiosos. Els habitants pateixen el règim de terror imposat pels jihadistes, que dicten sentències tan absurdes com tràgiques: prohibeixen escoltar música, riure, fumar i fins i tot jugar al futbol. El cinema que procedeix dels països islàmics ens envia senyals que ens recorden que les víctimes són els mateixos musulmans.

Les projeccions son el dilluns 9, a les 20,30, als Lluïssos d’Horta (C/Feliu i Codina, 7), el divendres 11,    als cines del patronat  parroquial de Vilassar de Mar ( carrer Montserrat, 89 , presentat per Fatima Taleb,  regidora de Badalona), o el dissabte 12, al Centre Parroquial sant Vicent de Sarria (Pare Miquel de Sarria,8 ), Ambdues sessions  a les 20,30h.

Consultar el Pdf de la Programació.

(*) Auditori FCB, Carrer valldonzella, 12

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s