Transformer: “El camí del Colibrí” a Novembre Vaca, a Barceloneta

Dintre del Novembre Vaca es podra veure TRANSsformer Vaca 2015, al Centre Civic Barceloneta, el divendres 20 i dissabte 21. No t’ho perdis!

Aquesta proposta escènica mostra al públic un intens treball d’investigació i creació escènica on les participants han experimentat sobre dramatúrgia, interpretació i direcció a l’entorn d’una visió sobre la transformació de la dona en el món present.  Aquest any a partir de la llegenda guaraní del colibrí.  Idioma: Multilingüe.

01atransformeVacaTRANSformer VACA 2015 El Camí del colibrí, està enguany inspirat en una llegenda guaraní que explica com un jaguar observa un colibrí, durant un incendi a la selva, transportant i vessant una gota d’aigua des del seu bec cap a les flames. Quan el jaguar li pregunta el motiu, el colibrí li respon: “Bé, jo faig la meva part”. Aquesta proposta s’inicia com a laboratori pedagògic, on es treballa la dramatúrgia grupal actoral durant quatre fases intensives distribuïdes entre juliol i novembre. L’objectiu final del laboratori es obrir el treball resultant d’aquest procés amb la presentació a públic d’una peça escènica, dins de la programació de NOVEMBRE VACA 2015.
– Què fas colibrí?
– Vaig al llac, prenc aigua amb el pic, i la llenço al foc per apagar l’incendi.
– Ets boig? -somrigué el jaguar.
– Bé, jo faig la meva part.

DATA i LLOC: Divendres, 20 de novembre a les 19:30h i, dissabte, 21 de novembre funció doble a les 17h i a les 19:30h. Sala d’Actes del Centre Cívic Barceloneta. C/ Conreria, 1-9.
Aportació: 5 €

Coordinadora de creació i dramatúrgia: Laura Freijo. Coordinadora de coaching actoral i direcció: Yanina Marini. Intèrprets: Ángeles Bravo, Gemma Castell, Mercè Espelleta, Mónica Ixchel, Chuss Leiva, Mena Santana, Bea Vilaseca i Nadia Zúñiga. Imatge gràfica: Rafael Arjona. Tècnica llums i so: Anna Aragoné

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s