La Independent va celebrar el seu 5è aniversari amb teatre, musica i dansa

Teatre, cabaret, recitals individuals i de grup, poesia, dansa i molta música es van donar cita el divendres 30 d’octubre,  a la Sala Gran de l’Espai Bonnemaison de Barcelona, amb motiu dels 5 anys de La Independent, la primera agència de notícies amb visió de gènere de Catalunya.

01aGreaseFesta5anysL’espectacle (veure el cartell) va comptar amb la participació d’un munt de dones artistes de renom, de diferents disciplines i
estils01Ameliabernet_julia, com ara el cabaret i teatre de Cecília Bellorín i Isabel Franc, o  la dansa de ball flamenc i modern del Petit Ballet de Barcelona,  passant per música d’autor de Rosa Zaragoza, el jazz d’Amelia Bernet o de Rita Payés, la música d’autor d’Ana Valle o de  la cantant equatoguineana, BettyAkna. cal destacar el recital poetic -musical de Gloria Bosch, i la musica i cantantque que li acompanyaven. Tambè va agradar molt el recital poètic  de Susana Villafañe, que junt a Gloria Piñol, va  fer la presentació de la Festa . A l’intermeig van ocupar l’escenari de la Sala Gran de l’Auditori  el Petit Ballet de Barcelona, que van enstusiamar la public assistent, En la primera actuació van interpretar un  fragment  de “Grease” amb el ballet infantil i  juvenil, i la segona, una creació original de dansa moderna, flamenc i contemporani.

01FlamencFesta5anys(*) . Podreu consultar esl espais Webs de les artistes me a abaix. (*)
o1cartel festa

Cal subrtjar que aquesta Festa s’ha pogut organitzar gràcies a la col·laboració desinteressada i solidària de les artistes, de l’organització, i d’institucions com la Diputació de Barcelona, que ens ha cedit el local. També hem d’agrair les col·laboracions econòmiques d’un munt d’entitats i persones individuals per tal de poder cobrir les despeses tècniques.01donescantenDEF

-Han col·laborat amb nosaltres amb bons de Fila ZERO i participacions especials, entre d’altres :

Entrepobles, Surt, Drac Magic, Unió de Pagesos, Secretaria Dones CCOO, Ca la Dona, CAPS; Comissió Dones Advocades del Col·legi d’Advocats,  Isa Moren (Petit Ballet de Barcelona), Susana Robert , Conxa Garcia (Radio Gracia), Sonia Garcia (Bibliomusicinemateca),  Angels Tejada (FIDEM), Merche Alvira,  Ayuda en Accion,  Eugenia Fernández, Dones No Estandars, Sindicat de Periodistes de Catalunya (SPC) , Dones Tech , AFAEMME; Secretaria igualtat UGT i Marta Carrera.

(*) Merly BernetNuria Feliu;  Isabel Franc;  Gloria Bosch: Video a Youtube. Cecilia Bellorin:  Mercé Espelleta;   Rosa Zaragoza;  Rita Payés;  Maria SolaAna Valle;  Betty Akna:  

(*) Isa Moren es la directora del Petit Ballet de Barcelona, Premi Sant Marti 2011. Veure el  reportatge publicata  a La Independent, Mireu Facebook:

(*) Festa dels 5 anys de La Independent.  Divendres 30 de octubre, de 21 a 23 hores​
Sala Gran Bonnemaison Sant Pere més Baix​ 7

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s