Encara esteu a temps de col·laborar en el projecte “Que no pari la música”: Fins el 8 de novembre!

La prestigiosa cantant de Jazz Laura Simó ha posat en marxa aquesta campanya de crowdfunding: “Que no pari la Música!”per aconseguir  que el seu somni immaterial” es materialitzi per i pugui seguir endavant el projecte d’una de les orquestres més grans formades al nostre país

o1alaura simo_SommniimaterialI per què aquestra orquestra de més  de 30 membres pugui seguir endavant i sigui possible arribar a tothom mitjançant  concerts i la distribució de material enregistrat en DVD i en CD,  podeu participar al  Crowdfunding que s’acabarà el 8 de novembre. Ja han aconsseguit més de la mitat del que necessiten!. No t’ho  pensis més i col.labora  clicant aquí!

Coneix a  Laura des que van coincidir en col·laboració  en la Festa  Anual Solidària de la Fundació Tècnica i Humanisme . Una festa en al que jo porto la comunicació, i ella  l’organització artístic a i logística. Aquesta festa  en aquesta ocasió es farà el 13 de desembre a l’Auditori del Conservatori del Liceu.  Cal destacar que  ella porta molts anys ajudant a que aquesta Festa es porti a terme, de la meva part,  només col·laboro des de fa 2 anys. Però estic orgullosa d’ajudar a una bona causa: la lluita contra el càncer i el suport a les famílies. Conèixer a Laura, gaudir del seu art i de la seva sensibilitat ha estat un veritable plaer. Per això vull ajudar-la en aquest repte que s’ha marcat.

Perquè Laura Simó , és des del 2009, el l’ànima del Projecte “Què no pari la música“. Un projecte que va partir de la creació que com veureu al requadro del 01alaurasimo
costat és una orquestra d’unes 30 persones, que compta amb ella mateixa, Pedro Ruy Blas i Carmen Canela com a cantants i que han triomfat en diversos escenaris del món. Ara volen seguir junts fent concerts als quals tingui accés la major nombre de públic possible. També volen editar un DVD i un Cd que distribuirien en primer lloc entre les persones col·laboradores. É s una manera de difondre la música al gran més enllà de la crisi i de l’abusiu IVA, i de mantenir viva una de les orquestres més grans que s’ha format en els últims anys. No cal que remarqui que Laura Simó està considerada com una de les millors representants del jazz d’Europa, i ara acompanyada per una orquestra composta per destacats músics catalans i d’altres llocs, sota la direcció del prestigiós director Joan Albert Amargós vol aconseguir que ” Somni Immaterial “, es converteixi en una realitat material que faci vibrar al màxim nombre de persones.

Però … us recordo, que només teniu de termini fins al 8 de novembre per ajudar. Si cliqueu a la web veureu les diferents possibilitats de col·laboració: Podeu aportar des de 10 euros fins al que considereu adequat, tenint en compte que, per exemple, si una empresa, institució o organització col·labora amb 900 euros té dret a un concert a la data que consideri més adequada. I també amb aportació de quantitats menors es pot optar a programar un concert del grup en la seva versió reduïda.

També podeu ajudar a  al difusió urgent d’aquest projecte. Perquè… qui no coneix algun ajuntament o empresa que per la seva empresa, festa major o convenció li agradaria comptar amb aquesta orquestra?

Si voleu Saber + cliqueu en aquesta Web i si voleu participar aquí  ( Tex: Julia L. Tremols)

00alauraSimo-CRF

Orquestra i equip tècnic al’entrada al Carnegie Hall.

.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s