Gran èxit del Petit Ballet de Barcelona i del Ballet Tradicional a L’Auditori de Sant Martí

L’espectacle  ideat per Isa Moren: “El Tricentenari+1” va entusiasmar al públic que havia omplert  l’Auditori de Sant Martí, on van poder gaudir de  les danses i tradicions representades pel Ballet Tradicional Sant Martí de Provençals  amb més de 40 dansaires, actors, figurants  i col·laboradors especials, com el grup d’ havaneres Sotileza.

2015auditoripetL’espectacle està basat en un recorregut per Catalunya, des de l’Alt Pirineu fins a les Terres de l’Ebre, amb les seves danses i tradicions.  L’itinerari es desenvolupa en quatre arcs argumentals: la Festa Major de l’Empordà, les Danses de la mar, Barcelona i les Festes de la Verema. A l’inici de cada part es va projectar un audiovisual amb paisatges de Catalunya, acompanyats de la veu de la Rapsoda, Neus Sabí, que recitava cada una de les poesies referents al territori.

2015auditori01Isa Moren ha creat un espectacle global, mitjançant la dansa, l’audiovisual, la música en directe i  coreografies teatrals, que ens van portar per un recorregut en clau de ball. Vam poder gaudir d’un viatge sense moure’ns del nostre seient,  recuperant la tradició i la cultura de les diferents comarques d’arreu de Catalunya. L’espectacle va ser seguit amb gran admiració  i entusiasme per tot el públic de l’Auditori de Sant Marti. Cal destacar el paper com a conductora presentadora d’Alicia Garcia.
[Continua a Santmartiaambveudedona.cat]

 

01acontra18octubre

Auditori de Sant Martí. Plaça Angeleta Ferrer s/n. (entre Instituts Infanta Isabel i Joan d’Àustria).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s