Participeu a la Jornada sobre el paper de les dones a la distribució de la Riquesa!

El dimarts 13 d’octubre tindrà lloc al CaixaForum la Jornada: “Cóm distribuïm la riquesa?” que tractarà sobretot del paper de les dones en una nova distribució de la riquesa. Es compta amb importants ponents. I amb una taula de debat al final del matí amb representants de diferents empreses i persones expertes en el tema.

01AnnaMercade_petitaLa 7a Jornada que organitza l’Observatori, Dona , Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona (ODEE) , es podrà escoltar les opinions i reflexions sobre “Com distribuïm la riquesa, durant tot el matí,  de 9,30 a 14 hores . Comptarà amb ponents com Pilar Almagro,directora de Vertisub Group,  que parlarà de la responsabilitat social de les empreses en la distribució de la riquesa i  amb Josep Oliver, catedràtic d’Economia  que disertarà sobre “Desigualtat i pobresa en l’horitzó post-crisi: lliçons del passat i perspectives de futur”.  Posteriorment Victoria Camps, catedràtica de l’UB, impartirà la conferència: “La Justícia distributiva: drets i deures”.  Al  final del matí  haurà la taula rodona: “Què fem amb la riquesa?” i  s’obrirà un debat obert a la sala sobre com anem a una nova distribució de la riquesa que serveixi per l’avançament de la societat (Consultar programa).

Aquestes jornades en cada edició omplen L’Auditori del CaixaForum de Barcelona, perquè el  públic assistent valora molt els ponents escollits, els continguts que es  tractem i el debat  obert al final.  L’any passat es va reflexionar  de forma  col·laborativa sobre “¿Què es la riquesa?” I una de las conclusions mes importants va ser que la riquesa, va mes enllà dels diners. I  que les dones tenen molt a dir al respecte. Per això  les organitzadores des de l’ODEE van decidirr posar sobre la taula  el debat  sobre com distribuïm la  riquesa, tant la material com la immaterial…01aportada

Anna Mercadé, directora de l’ODEE i principal promotora de les Jornades ens explica en la entrevista  que ha concedit a  Ameco Press   més sobre aquesta Jornada.
També podeu trobar +info  en La Independent 

Malgrat que s’aconsellava inscripció previa per la Web de la ODEE, també es pot acudir directament el dimarts al CaixaForum.

Anna Mercadé, directora de l’ODEE i principal promotora de les Jornades ens explica en la entrevista  que ha concedit a  Ameco Press   més sobre aquesta Jornada

Tambè podeu trobar +info  en La Independent

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s