“Feminismes als Mitjans”, al Col.legi de Periodistes, el dimarts 8

Al debat del dimarts 8 de setembre a la seu del Col·legi de Periodistes a les 18.30m sobre Feminismes als mitjans: Sense complexos, pLa sessió comptarà amb la participació de les pofessores de la UAB, Joana Gallego i Isabel Muntané; la periodista June Fernández, el psicòleg Rubén Sánchez, i l’escriptora Brigitte Vasallo.

Aquest  acte  ho organitza el Màster Gènere i Comunicació de la UAB.
Els mitjans són eines clau per construir una societat més justa i per avançar cap a un nou model d’igualtat que ja trobem en els moviments socials i feministes. Cal, doncs,  que siguin transmissors dels canvis que ja experimenta la societat i impulsar-los. Informar des de la igualtat, sense discriminar les dones ni victimitzar-les o infantilitzar-les és un dels objectius del nou Màster Gènere i Comunicació de la UAB.
La sessió serà conduïda per Isabel Muntané, periodista i una de les responsable del Màster, i comptarà amb la participació de Joana Gallego, professora de la UAB i experta en gènere i comunicació; June Fernández, periodista i directora de la revista Píkara Magazine, Rubén  Sánchez, psicòleg especialitzat en temes de violència i fundador del col·lectiu Aliats del feminisme i Brigitte Vasallo, escriptora i mediadora intercultural especilitzada en islamofòbia.
S’obrirà un debat sobre la falta de perspectiva de gènere que s’observa actualment en els mitjans de comunicació a l’hora de tractar les diferents informacions, ja siguin de política, d’economia, de religió, d’esport  o de violència contra les dones, desigualtat  i altres aspectes d’interès social. Al mateix temps també es reflexionarà sobre les possibilitats de canvi que ofereixen els nous formats comunicatius propiciats per internet. [+info a UAB]

 

.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s