Les Festes del Poblenou comencen el dijous 10 de setembre

A les festes del Poble Nou que s’inicien aquest cap de setmana hi ha un munt d’activitats: Marta Más serà la pregonera.  I cal destacar la pressència de les dones.

01afestamjorpoblenouTal com ens informa la Web de l’Ajuntament de Sant Martí, la Festa Major del Poblenou se celebrarà del 10 al 20 de setembre. La Festa Major del Poblenou és una de les més antigues que se celebren als barris de Barcelona, amb més de 150 anys d’història.

Enguany, el pregó de les festes a càrrec de Marta Mas, nascuda al Poblenou i vinculada al l’associacionisme i a la lliuta per la igualtat de gènere: El pregó tindrà lloc el dia 12, a partir de les 19h, a la rambla del Poblenou, a la cruïlla dels carrers Joncar i Ramon Turró.

Entre d’altres activitats destaquem; el dijous 10, Dansa Moderna amb Alba Rubira al  al Carrer Joncar 27; Divendres 12,el concert de Marina Fages 8 de 15  a 16 hores) al Parc del Centre del Poblenou, entrada per av. Diagonal, entre c. de Bilbao i c. d’Espronceda (plaça de la Sardana); el amteix divendres a les 22 hores , Concert de Cheetat Brava al al Parc del Centre del Poblenou,

L’extens programa de festes  el trobareu en l’enllaç que acompanya aquesta  noticia. [+info]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s