Ja es pot participar en el Premi Jove de Còmic 2015

A partir de l’ 1 de setembre es poden presentar les obres que concursen al Premi Jove de Còmic Sant Martí.

01Cartell-Premi-Comic-2015-230Aquest premi, organitzat pel Districte de Sant Martí, la Regidoria de Cicle de Vida, feminismes i LGTBI i el Consorci de Biblioteques de Barcelona amb la Col•laboració del Consell de Dones de Sant Martí, l’Escola Joso –Centre de Còmic i Arts Visuals- i l’Associació Trama Serveis Culturals, té com a objectiu la prevenció i eradicació de la violència masclista.
Les obres que es presentin han de tenir com a finalitat la denúncia del fenomen de la violència masclista i contribuir a la seva prevenció i eradicació, tot mostrant les desigualtats i discriminacions per raons  de sexe.
Els còmics presentats han de ser historietes d’entre una i quatre pàgines, amb un mínim de dues vinyetes i s’han de presentar en format paper i en suport digital. Mireu Les Bases
El termini de presentació va de l’1 de setembre al 12 d’octubre de 2015i poden presentar obra els nois i noies fins a 25 anys que visquin a la ciutat de Barcelona.
Per a més informació de com presentar els treballs i on fer-ho, es poden consultar les bases a (01aLlibret-bases_doble pag (1)) i a les webs de les biblioteques de Sant Martí: Camp de l’Arpa- Caterina Albert, Poblenou- Manuel Arranz, El Clot- Josep Benet, Sant Martí de Provençals, Ramón d’Alòs- Moner i Xavier Berenguel.
El lliurament del premi tindrà lloc el 26 de novembre de 2015 a les 19 h. a la Biblioteca Poblenou-Manuel Arranz. [+ info a BCNSant Marti]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s