Es presenta el vídeo sobre “feminisme e independencia” a Ca la Dona

Prestrena col.lectiva del vídeo sobre ” Les Dones i el procés constituent català”, que han fet les companyes de Feministes per la Independencia de Ca  la dona es presenta  el dijous 27,  a les 18h. Desprès haurà una reunió sobre la participació al 11s

les protagonistes Maria Olivares, Mireia Foradada, Sara Cuentas i Elvira Durán! a la sortida grabació

A Ca la dona es  presentará el vídeo “Les Dones i el procés constituent català” rodat amb les companyes Sara Cuentas i la Maria Olivares (Feministes per la Independència), Elvira Duran (Súmate) i Mireia Foradada (Gatamaula), que es va rodar al Convent de Sant Agustí el passat 19 de març, projecte d’Omnium Cultural i Ara és l’Hora.
“Per què feminisme i independència van de la mà?”  Mireia Foradada, Sara Cuentas, Maria Olivares i Elvira Duran ho tracten d’esbrinar en la seva intervenció parlant del procés constituent català des de la perspectiva del feminisme. “Construir un nou país és una oportunitat per fer una societat més justa i igualitària, on les dones estiguin representades en tots els àmbits”, comente. Al setembre s’organitzara una estrena “oficial! amb les protagonistes. El vídeo és el resum d’una conversa més llarga, de prop d’1h. Aviat Tindrem el material complert! . [+info a feministes per la Independencia]  Mireu el vídeo:

A MÉS: S’acosta l’11S….(totes a la meridiana amb samarreta, camisa o el que sigui de color BLANC!).Recordatori fet per les les dones feministes de ca la Dona .

I el mateix dijous 27 d’agost, ales 18,30 hores Reunió Preparatoria  Moguda 11S AL TRAM82

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s