Gales de Dansa IBSTage al Liceu, 28 i 29 d’agost

Us recordem que encara queden entrades de les Gales de Dansa IBStage que es presenten al Gran Teatre del Liceu el divendres 28 i el dissabte 29 d’agost.  Estrelles internacionals procedents de companyies de primer ordre com l’American Ballet Theatre, el Royal Ballet, els Ballet Bolchoi,  Mariinski i el del Teatre alla Scala prendran part en la programació. Val la pena no perdre’s aquestes prestigioses gales internacionals úniques al nostre pais.

Un cos de ball format per 140 ballarins en formació, provinents de les millors acadèmies del mon, seleccionats per intervenir a IBStage, acompanyaran en escena la interpretació dels Ballarins Principals.
Les IBStage Gales de Dansa estan concebudes per fascinar als amants de la dansa; entusiasmar a qui la coneixen de prop; convertir addictes als neòfits y emocionar a uns i altre.“Defilé”, extractes del repertori contemporani, passos a dos del repertori tradicional i una suite de Don Quixot, composaran el contingut de l’espectacle. [Consultar la programació al Liceu]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s