El Festival d’estiu Mas i Mas s’amplia cada vegada més

Els concert de Mayte Alguacil i Mike Kanan va ser formidable. La jove Alguacil i el prestigiòs pianista Kanan van formar una parella molt compenetrada, en la que la finísima i dolça veu de la cantant combinaba  a la perfecció amb la sensibiitat i elengacia del pianista americà.

Però el festival MASiMAS segueix. i totes les actuacions són d’un gran nivell. Amb una ampla participació de les dones iamb nous espais, els concerts de la 13a edició d’aquest festival, d’agost, a Barcelona, cada vegada és millor. Creix en qualitat, estils  i espais. Es va inaugurar el dilluns 27 amb Azahara  a Los Tarantos,  i “oficilamet” amb gran éxit de públic , el dimarts 28 oficialment al Palau de la Música amb Miles Tribut Band.

01masimas2015

Sota la filosofia d’oferir una activitat cultural de primer ordre durant el mes amb menys activitat de la ciutat, el Grup Mas i Mas, amb l’ajuda de la cervesera San Miguel, va engegar el 2003 un festival que avui ja és un clàssic de les nits d’agost a Barcelona, i cumpleix 12 anys.  En aquest festival es pot gaudir d’una seleccio dels millors cantants i grups de diferents estils: Jazz, flamenc, clàsica, etc…Les dones sempre han tingut una presència destacada. I aixi en aquesta edició  estaran  Azahara, amb varies actuacions tant al Jamboree, com als Tarantos, About Nina, Mayte Alguacil,  Tricia Evy i Marga Mbandé  (al Jamboree), Eli Alaya i Potage als tarantos. Laura Gaya i Isabel Felix, Jinha Park; Svetlana Tvsluknha, Imma Trepat,   Akiko Nomoto, Olga Kovekina  i Soledad Cardoso, al Real Cercle Artìstic.

Tambè destaquem  a l’espai Born Centre Cultural  Maria del Mar Bonet,  l’1 i el 2  d’agost, i el tancament del festival, l’1 de setembre , amb Rocio Marquez. [Podeu consultar tota la programació a Mas i Mas Festival]

Mireu Video 2014

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s