Gran éxit del Concert d’Units pel Gospel a Santa Anna

La coral  va actuar el diumenge, 26 de juliol, a la parroquia de Santa Anna. Aquest ultim concert  de la temporada que es va oferir el dia de la festa de santa Anna, a favor de la gent gran, va tenir un gran èxit de públic i participació.

 Segueix l’article: El cor més solidari,  de Merced Muñoz; publicat a El Periodico de Catalunya Dimecres, 22 de juliol del 2015
El cor més solidari

Foto d’Ana G. Baig, El Periodico

Units pel gospel, que integra 40 persones d’entre 12 i 72 anys, anima el públic a fer palmes i a ballarTot a punt 8 Els integrants d’Units pel gospel assagen per al seu últim concert de la temporada.

Vestits de negre, amb un gran i cridaner fulard blau i agrupats en tres files, esperen el senyal de la directora per començar a cantar. Format per 40 persones d’entre 12 i 72 anys i tres músics -bateria, guitarrista i piano-, configuren Units pel gospel, una coral fundada el 2012 a la parròquia de Santa Anna (Santa Anna, 29), al barri Gòtic.

La directora del grup, Laura Flores, de 46 anys, canta en el quartet cubà Gema 4des de fa 24 anys i busca sempre transmetre la filosofia del gospel. «El gospel és alguna cosa més que el folklore, és una manera de viure. A més de la música, transmetem la part més espiritual: l’evangeli i la paraula de Déu», comenta Flores. [Continúa a El Periodico]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s