“A cau d’orella”, projecte poètic_musical de  Gloria Bosh a Verkami

Aquest projecte de poesia i música fet per dones que lidera Glòria Bosch, es tracta d’un publicació personal amb Llibre i CD de poemes propis  i amb col·laboracions de 9 rapsodes i cantants.

01agloriaBoshBosh, promotora del grup  “Veus de dones”,  ens explica que només queden 21 dies per a poder donar suport al projecte “A cau d’orella”. “És un somni que vinc germinant des de fa temps i que ara amb la vostra ajuda pot donar el seu fruit. Vull publicar aquesta antologia de poemes amb una selecció dels meus llibres publicats més cuatro poemes inèdits. Y aquesta és la primera vegada que es podrà escoltar recitant en CD col·lectiu la veu de amigues, poetes i cantants. I no podrem aconseguir-ho sense la vostra ajuda “.

Les veus amigues i còmplices que han compartit escenari amb ella, en  diverses ocasions són : Petry Jimenez, Mª José Aladunate, Alicia Arafon, Isabel Franc (rapsodes), Gloria Torres (saxo i veu) i Zoila Herranz (guitarra i veu) a més de l’ajuda inestimable de 3 mestres de la veu i l’expressió de les que hem après molt  i seguim aprenent: Loredana Cozzi (actriu i rapsoda), Yolanda Sánchez, i Selina Worsley (cantants).

Per  ajudar  aconseguir l’objectiu de finançament tan sols heu d’entrar en aquesta pàgina de Verkami i seguir les instruccions. Qualsevol contribució (des de 5 euros) serà ben rebuda i totes tindran una RECOMPENSA. Mireu Traìler a Youtube

(*)”VEUS DE DONES” es va crear el 1994 amb l’objectiu de donar a conèixer la poesia (especialment la poesia escrita per dones) a través de muntatges poètics amb música en directe. El grup ha actuat en associacions, Biblioteques, Teatres, centres d’ensenyament, Festivals de Poesia, Centres Penitenciaris, etc. També ha participat en la Setmana de la Poesia de Barcelona, a la Mostra Fem-Art de Dones i en els actes convocats dins del Dia Internacional de la Dona Treballadora.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s