Un documental sobre l’esperança de futur per a les dones a Madagascar

“Malagasy,” és un documental que vol realitzar la L’ONGD catalana Yamuna a través de “crowdfunding” a la plataforma Verkami. Teniu temps fins al 29 de juny per a participar en la seva financiació.

alt

Aquest documental  será dirigit pel realitzador Sergi Sandúa, que s’ha especialitzat en documentals de temàtica social, com “Soñar en Nablus” (llargmetratge gravat a Cisjordania i galardonat amb el Premi al Millor Documental al Festival Internacional de Cine de Gibara, Cuba) iy “La Neta 6.0”, sobre els rebeldes zapatistes en el estat de Chiapas i emitit peor TV3, entre d’altres  treballs. 

Yamuna  treballa des de fa 10 anys a Madagascar i vol realitzar Malagasy, per mostrar el treball realitzat a la zona, el que s’ha fet i el que segueixen fent en la lluita del dia a dia. L’any 2005 Yamuna va poder escolaritzar 16 nens i nenes, que actualment s’han convertit en 400. L’organització va construir una escola, a més d’una cooperativa per a dones en la qual actualment n’hi treballen 25 i on aprenen un ofici que els genera els ingressos necessaris per garantir bones condicions per les seves famílies. [continúa a la Independent]

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s