“Lo sto con la sposa”, un “viatge nupcial de refugiats palestins i sirians

La pel.licula. “Lo sto con la sposa” és  un “viatge nupcial” de refugiats palestins i sirians a través d’Europa, que s’estrena el dijous 25 de juny, a les 19 h,  la Sala d’actes de l’IEMed (Carrer Girona, 20).

Entrepobles col·labora en la presentació a Barcelona d’aquest documental “Lo sto con la sposa” dins el cicle de documentals “Refugiats: entre l’espera i l’exili” que organitza l’Institut Europeu de la Mediterrania. Entrada gratuita. 

viatge_nupcial

El documental “Lo sto con la sposa” (2014) relata una història fascinant. Dos poetes palestins i un periodista italià es troben a Milà de casualitat amb cinc refugiats palestins i sirians just arribats de Lampedusa. Però Itàlia no és el seu destí, sinó Suècia. Conscients de les dificultats d’arribar-hi, posen a la pràctica un pla surrealista: un complet seguici nupcial creuarà Europa per arribar al país on se celebra la boda. “Lo sto con la sposa” ens acosta, de forma  divertida i desinhibida, a la perspectiva vital dels que fugen de la guerra i revela les incongruències i contradiccions de la idea d’Europa fortalesa.

Haurà un ebat posterior amb Gabriele del Grande, codirector del documental. Mireu el triler a Youtube

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s