TEDx Barcelona Women. Som a temps de canviar l’equilibri home-dona

El TED és un esdeveniment anual on hi ha present el pensament i l’emprenedoria més important del món. ‘TED’ significa Tecnologia, Entreteniment i Disseny, tres grands árees que en conjunt donen forma al futur.

01aTedAlianza3De fet, l’esdeveniment dona cabuda a una temàtica més àmplia mostrant “idees que val la pena explicar”, sigui quina sigui la seva disciplina: Reportatge escrit per Leonor Sedó39ymas.com / La Independent, dijous, 18 de juny de 2015 (*)

TEDx Barcelona Women – ‘It’s time toshift the balance!’ que va tenir lloc 10 de juny de 2015 al Teatre del Casino la Aliança del Poble Nou, Barcelona, és un esdeveniment anual on hi ha present el pensament i l’emprenedoria més important del món. ‘TED’ significa Tecnologia, Entreteniment i Disseny, tres grands árees que en conjunt donen forma al futur.01aTedAlianza1

De fet, l’esdeveniment dona cabuda a una temàtica més àmplia mostrant “idees que val la pena explicar”, sigui quina sigui la seva disciplina.

El TED es va celebrar per primera vegada a Monterrey, California, l’any 1984. El 2001, la fundació de Chris Anderson ‘Sapling Foundation’ va adquirir TED al seu fundador, Richard Saul Wurman. En els últims anys, TED s’ha ampliat per incloure una conferència internacional a UK, el TED Global; una conferència paral·lela al seu esdeveniment TED de Long Beach, el TED Active a Palm Springs; iniciatives de contingut, inclosos els TED Talksi TED.com; i el premi TED. [Continua  a La Independent, amb resum d’intervencions]
(*) Mireu l’album de Fotos al Flirk. Consulteu info anterior a santamartiamveudedona.cat

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s