Festival Gospel Experience el primer cap de setmana de juny, a Santa Anna

Gospel Experience Fest,  es un festival de Gospel, que es  celebrarà en la Església de Santa Anna (Barcelona), els dies 5, 6 i 7 de juny,  i que comptarà amb concerts del grup organitzador: Units pel Gospel  (divendres a les 21’30 h),  Veus del Gospel  (dissabte a les 21’30 h) i  1st African Gospel Choir (diumenge 19’30 h). Tancarà el Festival Units pel Gospel.

2015Juny_gospelDurant els dies d’aquest festival també s’ofereixen tallers  per a les persones interessades en conèixer el gospel, aprenent cançons i tècniques de cant. Aquest tallers seran impartits per Oscar Altide, director de Veus del Gospel (Dissabte matí i tarda) i per Laura Flores, directora d’Units  pel Gospel (diumenge tarda). Consulteu el Formulari d’inscripció

Aquest festival  l’organitza l’associació Units pel Gospel,  per a conmemorar el 1er aniversari dels concerts dels primers divendres de mes a Santa Anna, que s’han mantingut  durant  tot l’any. Per celebrar l’esdeveniment s’ha convidat a actuar al Festival a reconeguts grups de Gospel com Veus del Gospel (dissabte, 6 ), grup de sant Cugat dirigit per Oscar Altide i el grup 1st African Gospel Choir (diumenge 6), dirigit pel music africà, Joe Psalmist (*).

De “Gospel Experience” ja s’han celebrat 12 concerts, amb una mitjana d’assistència d’unes 200 persones en cada actuació, des de que es va iniciar els concerts el maig del  2014. La convocatòria  ha agafat força i gran volada,  amb un public fidel i nou,  cada vegada més nombrós i  que ha anat omplint  Santa Anna de gom a gom.  Realment s’ha produït una comunió entre la coral i el públic, i es nota que  les dues parts gaudeixin d’aquesta interrelació. El públic  canta i balla des del principi fins al final.  Els concerts sempre han tingut un preu fix de 5 euros (part de cada recaptació es destina a obres socials diverses). L’últim realitzat el 8 de maig,  la recaptació va ser íntegrament per als damnificats/des de Nepal, i es van recollir  uns 1000 euros.

Units pel Gospel  des del seus inicis, al 2012, ha col·laborat amb Ongs i Fundacions, i ha  realitzat diferents concerts solidaris (3 edicions de la Marató de TV3, Fundació Tècnica i Humanisme, Recapte d’aliments, ,…)  i de suport i dinamització, com els realitzats al Mercat provisional de Ninot i la Fira Solidària de Nadal.

Aquests concerts dels primers divendres estan dirigits, tant  a la ciutadania de Barcelona, com a les persones que ens visiten, ​interessats  ​en la cultura i en la música que es programa a  la ciutat.​ Amb el títol: “Gospel  Experience, la coral Units Pel Gospel canta durant més d’una hora  i anima al públic a participar activament, ballant i cantant, en el singular marc ​de l’església  de Santa Anna, un lloc molt idoni per  aquest  tipus de concerts​. En un dels barris més  emblemàtics de  Barcelona, “El Gòtic” s’emplaça  l’església  de Santa Anna, una joia arquitectònica del segle XII. Un lloc encisador, on poder gaudir d’una actuació en directe d’Units Pel Gospel. L’església es converteix  en un espai únic per viure una experiència gospel.

Sota la direcció de Laura Flores (*), el grup integrat per uns 40  persones i  tres  músics,  canta gospel en diferents idiomes amb molta emoció i sentiment, que transmeten al públic entusiasmat, fent-lo participar en moltes de les cançons. No t’ho perdis!, invita a les teves amistats!  [+info de l’esdeveniment a Facebook]

Consultar la info de Gospel experience anterior a  Món Comunicació, amb vídeo e info sobre Laura Flores

(*) Units pel Gospel va actuar com a grup invitat  de 1st African Gospel Choir  al Teatre Principal, al mes de maig del 2014 ( mireu el video de Laura Otalora a VIMEO)

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s