Festa de Sant Joan a la Fundació 4 Vents

El divendres, dia 19 de juny, al Servei d’atenció d’Infants i  Famílies Quatre Vents, per a la petita infància de la Fundació 4 Vents, ubicada al Raval, se celebrarà la fi de curs i la festa de Sant Joan, la mainada viurà una festa de Sant Joan molt especial, sense fogueres, però amb una gran celebració. Les famílies i el veïnat estan convidats a un espectacle infantil on els més petits i la fantasia seran protagonistes.

01festasantJoan2014En aquesta ocasió, la festa començarà a les 16h de la tarda, i comptarà amb l’ animació per a tots el públics de Glòria Piñol. Aconseguirem baixar la lluna! -ens diu la Glòria. Ella és Esdrúixola i necessita l’ajut de la canalla i força imaginació per desxifrar el missatge: música harmònica, màniga màgica… Després hi haurà coca i begudes.

Però la Fundació no s’acomiada amb aquesta festa final de curs, perquè de seguida s’iniciaran  les Colònies d’estiu, i mantindrà obert el servei de 24 hores i la “Llar de recuperació” per als nens i nenes de famílies que ho necessiten.01agloriaPiñol

Segons la directora del centre, Lita Álvarez, la Fundació des de sempre dóna molta importància a les festes tradicionals catalanes: ” Els fa molta il·lusió, tant als més petits, com a les educadores, que preparen les celebracions amb molta cura, així com les famílies que participen i en gaudeixen al pati del Centre”

El centre de la Fundació està  al carrer Om 11, baixos. tel.:  934120661

+ Info sobre Gloria Piñol: Contesmil​

+ info sobre Lita Álvarez al Blog Món Comunicació https://amoncomunicacio.wordpress.com/2015/03/25/lita-alvarez-la-petita-infancia-es-loblidada-de-la-societat/]

+​ També es interessant  aquesta entrevista Comunicació 4 Vents

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s