Concerts, documentals i xerrades a la Torre de les Aigües del Besòs

La Torre de les Aigües del Besòs es pot visitar per dintre,  i des de fa uns mesos tambè es fan visite nocturnes tant de forma individual com a col.lectiva en grups concertats. Aquestes visites organitzades pel Arxiu Històric del Poblenou, que les gestiona, estan tenint molt d’èxit. Tambè es fan tot tipus d’activitats com a concerts, presentacions de llibres i documentals, xerrades, etc. Cal consultar la seva agenda

01atorreAiguesBesos

Torre de les Aigües. Foto Joan Cortadellas. El Periodico

Al any 2012 es van complir cent trenta anys de la inauguració de la Torre de les Aigües del Besòs, una iniciativa empresarial duta a terme a finals del segle XIX, amb el pro­pòsit d’aprofitar el cabal subterrani del riu Besòs.  El resultat no va respondre a les expectatives dels promotors, l’empresa fracassà i això va concluoure amb la mort no del tot aclarida d’un dels seus impulsors. Tan­ mateix, ens ha quedat una magnífica torre de mamposteria que forma part de l’imagi­nari col·lectiu del Poblenou [+info a Torre dels Somnis].

blancinegreEntre les activitats del mes de juny que podreu trobar a l’Agenda destaquen:

  • Dimecres 27 de maig 019.00 a 20.00 hores: Actuació de la Coral del Centre Moral i Cultural del Poblenou
  • 03 de juny del 2015 19.30hores: Projecció del documental BLANC I NEGRE, dirigit per Roger Granel. És un projecte sobre les desigualtats socials i econòmiques ambientat al Poblenou. La suma de les transformacions urbanístiques iniciades als anys 90 i la crisi econòmica actual han convertit el Poblenou en un dels barris de Barcelona on es viu el contrast més gran entre la pobresa extrema i el gran luxe d’empreses i hotels. Tota la informació de les projeccions d’aquest  documental la podeu trobar  a la seva Web.
  • També podeu mirar le traïler del documental a Youtube.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s