Mamma Mía!, darreres funcions al Centre Moral del Poblenou

Mamma Mia! ha tingut un gran èxit en les seves representacions al Centre Moral i Cultural del Poblenou, i han prorrogat dues funcions  pel dissabte 23 i el diumenge  24 de maig. No us perdeu aquest espectacle!

Aquesta posada en escena és una mostra més de que  el teatre català té una base de molta qualitat. Molts actors que ara triomfen en els escenaris han sortit de teatres amateurs, i que allà van trobar la seva passió. Doncs, passió i energia és el que es desprén de l’espectacle Mamma Mia!. Aixi ho explica Nicolàs Larruy per a Espectacles.bcn: “Una gran interpretació, tant en la part d’actuació com en la part musical. Uns actors que canten, ballen i actuen, i ho donen tot sobre l’escenari. Malgrat tenir un públc que aplaudia tot el que es feia, ningú no es va acomodar ni abaixar la guàrdia i mantenen un altíssim nivell de qualitat. Uns cors que acompanyen, fan música de fons, ballen… i que omplen un escenari no massa gran amb una seixantena de persones que, malgrat ser tanta gent, sempre es veuen ben col·locats, sense destorbar ni destorbar-se ”

mamma mia poblenou

Segons Larruy, també cal destacar “una escenografia molt ben feta que, amb l’ajuda d’una pantalla amb imatges, es va convertint en els diferents escenaris de l’obra. Vestuari, perruqueria i maquillatge a l’alçada de tot l’espectacle. Una direcció musical esplèndida. Una direcció d’actors que mereix tots els aplaudiments. L’adaptació musical és molt bona, i la traducció del text i de les cançons és impecable.
Tenint en compte que els actors són tots amateurs, que ningú no cobra per actuar i, més aviat,sacrifica moltes hores per dedicar-les a assajos i compabilitzar-los amb la seva feina habitual, ens hem de treure el barret. Seran aficionats, però son uns GRANS professionals”.

I per això ens recomFoto de CENTRE MORAL I CULTURAL DEL POBLENOU.ana que si “Voleu passar una bona estona, gaudint d’un espectacle amb moltíssima qualitat, aprofiteu les últimes representacions del dissabte  i del diumenge. I aneu a veure  Mamma Mia al CMC del Poblenou. Sortireu ballant!”

Podeu eservar l’entrada a la Secretaria del Centre, telef.: 933002943   o per Mail . Carrer Pujades 176-178

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s