Mercat solidari de segona mà a Sant Martí

El diumenge dia 17, el Mercat solidari de sant Martí que va organitzar Confianza Solidaria, va tenir molt d’exit.

Aquest ha sigut el tercer  mercat solidari de l’any,  i l’organització vol donar les gràcies als 30 voluntaris que ens han reunit i han realitzat una tasca solidària i de reciclatge. I com a anècdota una parella sud-americana que s’han dut 70 peces de roba, 30 parells de sabates i 25 joguines i ninots per un petit donatiu que agraïm de cor. I hem quedat que si volen roba per portar al seu país a l’ong li podrem donar tota la que vulguin, ja que ens agraden les cadenes solidàries.
mercadillo17-5

A Confianza Solidària es senten  orgullosos de fer un bon treball solidari i alhora poder recollir donatius per a sufragar les despeses de la nostra associació i ajudar a molta gent a tenir roba i estris bàsics, per una petita donació. Per  nomès per 1 euro al mes ja  col.laborar amb el Menjador  Solidari,  que l’associació mantè obert al carrer Menorca. Confianza Solidaria hi es al carrer Menorca, 40 Local, Barcelona Telèfon: 692682025 Horari: de dilluns a dijous  de 17:30h a 19:30h [+Més info a Mail].

01abalance2015

 

 

 

 

 

 

El 28 d’abril del 2015  va tenir lloc una Assamblea del Consell de les Dones de Sant Martí, Podeu consultar  l’Acta  a aquest enllaç: .ActaConsell28d’abril2015.

Durant aquesta reunió tambe es va presentar el  Balanç del Pla Municipal Per a la igualtat d’oportunitats 2012-2015: Es pot consultar a:  BalançPlad’Igualtat2012-2015

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s