TVBio va emetre en directe Biocultura, amb entrevistes i conexions continues

Biocultura en la seva XXII Edició a Barcelona, ha cobert  les expectatives d’expositors  i públic. Angels Parra la seva directora ens explica les claus de l’exit d’aquesta fira. I TVBio us ofereix els millors vídeos de la Fira.

01abioAnglesparra

BioCultura Barcelona: éxit en l’emissió en directe, 20.361 espectadores
L’emissió en directe de BioCultura Barcelona ens ha tornat a demostrar que Biocultura va per bon camí.  20.361 espectadors es van connectar  a l’emissió  que TVBio va realitzar en directe des de l’estudi de televisió instal.lat al Palau Sant Jordi [ 88% de l’Estat espanyol, 11% de México, 3% de Argentina y 2% de Ecuador].

Molts van ser els continguts  que ens van retransmetre, entre ells tallers de cuina, entrevistes, presentacionees de productes, xerrades relacionadws con la vida saludable, etc.. Durant aquesta setmana  s’aniran publicant els vídeos en el canal perque els pugui veure tothom i compartir-los [Consulteu aquest enllaç ]

alt

Àngels Parra, presidenta de l’associació Vida Sana i directora de BioCultura*, ens parla en una entrevista d’aquesta Fira que en la seva XXII Edició, des del dijous 7 al diumenge 10,  es realitza al Palau de Sant Jordi a Barcelona.

Biocultura ha pasat de ser una fira alternativa a convertit-se en un gegant del benestar, en la fira més important de productes naturals, ecològics, d’alimentació, cosmètica, agricultura, etc…de l’Estat Espanyol. Ha anat creixent any darrera any, gràcies a l’equip que lidera una dona emprendedora, Angels Parra, i a una filosofia que s’ha mantingut des del principi, en no aceptar la presència d’empreses no respectuoses amb el medi ambient o amb formes de producció no acceptables per a la comissió d’admissió.
[Continua a La Independent]
[Escoltar entrevista a TVBio]

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s