El lideratge de les dones a les empreses es molt positiu per a la societat

Segons l’article publicat per Barcelonadot, si vols saber com està a nivell internacional el lideratge de les dones  consulta els 10 punts  que publiquen, amb dades que demostren que que  l’augment de responsabilitats de les dones a les empreses,se ha demostrat molt positiu a tots els nivells.

01adonesnbarcelonadot

Foto de Barcelonadot

Ben entrada la segona dècada del segle XXI, la polèmica sobre les diferències de gènere en la vida corporativa suscita una atenció més seriosa que mai. Sobretot se centra en entendre per què, després d’anys de legislació per la igualtat, les dones segueixen sense aconseguir la paritat amb els homes en llocs de responsabilitat en el món dels negocis. Cada vegada són més els governs que opten per implantar la paritat de gènere en els consells d’administració de les empreses mitjançant quotes, mentre que altres es resisteixen a legislar en aquest sentit i, al seu lloc, procuren persuadir les empreses combinant pressió i afalacs .

El fet que l’interès se centri gairebé exclusivament en la cúpula dels grans negocis impedeix veure els indicis d’un subtil allunyament del patró occidental de dominació masculina que va caracteritzar els segles XIX i XXI. Es manifesta de maneres molt diferents: en la feminització d’estils de lideratge, la importància del poder adquisitiu femení, l’efecte disruptiu d’internet en els models de negoci, el desplaçament del poder econòmic d’Occident a Orient i el canvi de rols i actituds del home davant el treball i la vida familiar. Les empreses que ignoren aquestes tendències s’arrisquen a cometre una equivocació greu. [ Continua en castellà a Barcelonadot]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s