Divendres 15, la dansa del “Tricentenari” al Casal de gent gran de Bac de Roda

El divendres 15 de maig  a les 18 de la tarda, al Casal d’avis i avies de Bac de Roda,  es representarà l’espectacle de Dansa : “Homenatge al Tricentenari”,  del Petit Ballet de Barcelona. Aquest espectacle desprès de la seva estrena oficial a l’Auditori de Sant Marti, a novembre del 2014, s’està representant en diversos llocs del districte, per què ha sigut demanat per casals de gent gran, i en altres llocs. 

01cartelTricentenari15maigEn aquest espectacle, ideat i dirigit  per la directora i fundadora del Petir Ballet de Barcelona, Isa Moren, actua tota la companyia, des dels més petits, que ballen i formen part de la coreografia ambiental, els ballarins i ballarines mitjans, que representan alguns balls catalans antics, com el de les cintes, fins al més grans de la companyia, alguns dels quals o estan  a punt de “volar” com a professionals, o  ja participen en alguns espectacles de dansa a Barcelona. Si encara no hagueu vist aquest espectacle,  no us podeu perdre’s. Es molt recomenable.

El Casal de Bac de Roda , està a  Bac de Roda, 190,  Barcelona, telèfon  933081208. Mail

Aquest espectac01tricentenari01le dirigit per Isa Moren, la directora i fundadora del Petit Ballet, es va estrenar l’any passat, primer a les festes de la Mercè, i desprès integrat a la representació de “L’Antologia Lírica de la Sarsuela”, que va tenir lloc a l’Auditori de Sant Martí, al 15 de novembre (Consultar+info asantmartiambveudedona.cat). Ara torna a la sala d’actes del Casal  i Residència d’avis i avies  Verneda, i incorpora algu petit canvi i l’anomenen “Tricentenari+1.  Segons Moren:  l’espectacle va agradar tant a la seva estrena a l’Auditori, que em van demanar en altres llocs del barri que el tornessin a representar. Ens agrada molt tornar a presentar-lo devant la gent gran, pel contrast amb la nostra companya de dansa de gent petita i jove”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s