“Vides diverses”, Un documental sobre com es viu amb discapacitats, als cinemes Girona

El documental “Vides Diverses”,  produït per ECOM, es pot  veure tots els dimecres de maig als Cinemes Girona.  I cada dimecres hi ha coloqui amb un moderador/a diferent. Mireu horaris. No us el perdeu!                      


Aquest vídeo documental és una més de les accions de la campanya VIDA INDEPENDENT, que ECOM impulsa amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, amb l’objectiu de promoure la vida independent entre les persones amb discapacitat física.  El documental  reflexiona sobre la necessitat vital de les persones, en aquest cas persones amb discapacitat física, de poder tenir una vida independent i autònoma i un projecte propi de vida. Perquè moltes persones amb discapacitat, per les raons que siguin, encara no creuen que una vida independent és possible per a elles.
Protagonitzat per persones amb discapacitat física que ja tenen una vida independent, el vídeo vol promoure que altres persones es decideixin a prendre les regnes de les seves vides i desenvolupar un projecte de vida propi. Ha estat realitzat per la productora audiovisual New Division. S’ha comptat amb l’associació Càmeres i Acció, que ha aportat dinàmiques de grup per a la creació conjunta de la conceptualització i el guió del vídeo.

PROMO_20042015.png

 Moderacions dels col·loquis:
 
Dimecres, 6/05. Víctor Saura, periodista, membre de la Plataforma Ciutadana per l’Escola Inclusiva.
Dimecres, 13/05. Lina Barber, presidenta de l’Associació de Dones Periodistes de Catalunya.
Dimecres, 20/05. Raúl Martínez Corcuera, professor i investigador en comunicació i diversitat etnocultural del grup de Recerca LMI-Universitat de Vic.
Dimecres, 27/05. Rosa Galindo, directora de l’Escola Superior d’Art Dramàtic Eòlia.
 Veieu el tràiler.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s