Cal acconsseguir 1200 euros per a la nena cega africana

Rabiata és una nena cega de Burkina Faso, que està estudiant  gràcies al apadrinament des de Barcelona. Maria del Prado Rocha  – voluntària de l’ONG africana  sininyassigui  i la seva madrina- ha celebrat diversos actes per arribar a obtenir els 1.200 euros que es necessiten per què aquest anena pugui cursar tots els estudis secundaris  seguir el tractament mèdic que necessita.

alt

L’Associació Món Comunicació (AMC), igual que altres organitzacions, col.labora en aquest apadrinament una nena de Burkina Faso, perquè pugui seguir la seva escolarització i el tractament mèdic que necessita per la seva ceguesa. Maria del Padro Rocha, que forma part de l’AMC , demana no mès que  l’aportació de 5 euros, com a donació per a la continuïtat de l’apadrinament de Rabiata. Aquesta nena és òrfena, de pare i mare, viu amb els seus oncles i ha perdut gairebé tota la seva visió per manca d’una adequada alimentació. La família no es fa càrrec de les despeses d’oftalmologia, que està cobrint actualment la ONG  sininyassigui.org.

alt

“Per aquesta raó- explica Maria del Prado – des de fa temps estem realitzant aquests esdeveniments, perquè encara ens falta recaptar molts diners … Encara no podem cobrir l’escolarització de secundària, que són 6 anys (de 12 a 18). L’escola Philagora on estudia aquesta nena cega es troba a Ougaadogo capital de Burkina Faso, i la manté l’ong amb la qual col·laborem des de fa 6 anys, que dóna suport a projectes solidaris d’educació”.

*Si podeu fer li’ngrés per banc dels 5 euros (com mínim), es podeu posar en contacte amb Maria del Prado , per mail o trucar-la per teléfon: 655269640

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s