Titelles sobre la Llegenda de Sant Jordi, a la Fundació Quatre Vents

El 23 d’abril dia de sant Jordi, sempre es un dia especial a la Fundació 4 Vents, situada al Raval,  nens i nenes de diverses cultures fan una festa especial al centre  de la Fundació,  a la que inviten a les seves famílies i també al veïnat.

01asantjordiLa festa comença a les 4 de la tarda una representació amb Titelles,  de la Llegenda de Sant Jordi  i els  petits s’ho passen la mar de bé, escoltant i acompanyant les peripècies de Sant Jordi i el Drac.   Els infants, a l’aula  han treballat una petita moneda (de cartolina) i amb ella poden recollir un  conte  per portar  a casa seva, depositant  en una petita caixa la moneda que han treballat dins de l’aula.   Durant el matí, les educadores porten  a tota la mainada  de passeig per la Rambla del Raval (*) on està la Fira de Sant Jordi del barri.

Segons la directora de la Fundació, Lita Alvarez, la celebració d’aquesta festa  es fa des de fa  anys, encara que les titelles  fa tres anys que es representen,  i te molt d’èxit entre els mes petits i la seves famílies: ” Hi ha molta il·lusió.   Ens passem  dies explicant, amb  dibuixos i preparant la festa. Creiem que aquesta activitat es bona per  apropar a tothom a les tradicions pròpies catalanes del nostre poble”.També es reparteix  a les famílies un  full explicatiu de la festa. El centre de la Fundació està  al carrer Om 11, baixos. tel.:  934120661  [+Info sobre  Sant Jordi al Raval  i  sobre Lita Alvarez, i la Fundació]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s