“Aqui Canten dones” a L’Auditori Barradas de l’Hospitalet

“Aqui canten Dones” es un Festival que dura  dies ( 7 i 14 de maig) i compta a amb cantants encara desconegudes pel gran públic, que volem mostrar el seu treball, a l’Auditori Barradas de L’Hospitalet.  Seràn dos concerts molt recomenables, i per a no perdre’s

01aquicantendones01El Festival va sorgir del debat que el diari ARA va endegar amb l’article Les altres Sílvia Pérez Cruz. Esclat de veus femenines, on parla d’una nova generació d’artistes dones, joves, amb talent i una preparació que altres generacions mai havien tingut.
La característica comuna a totes elles, i d’aquí el nom del Festival, és que són cantants afincades a Catalunya, tot i ser de diferents orígens. És a dir, no ens importa tant d’on siguin ni quin és el seu estil, sinó que totes, per circuaquicantendonesmstàncies de la vida que no venen al cas, han decidit tirar endavant les seves carreres des d’aquí.
El festival serà els dies  7 i  14 de maig. Dijous, a les 21 h Preu:10 €. A l’ Auditori Barradas RB Just Oliveras 56  (L’Hospitalet de Llobregat).
Al dijous, 7 de maig acturaran: Giulia Venosa ( Web); Samantha de Siena (Web), Rusó Sala (Web), Vanessa Bissiri (Web ).
Al  dijous, 14 de maig actuaran: Carola Ortiz (Web); Paula  Domínguez ( Web) ; Rosa Sánchez ( ver Facebook )  i Gemma Abriè ( Web)
El Festival l’organitza Italiaes. [+info a Auditori Barradas, Facebook i Atrápalo]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s