Sopar d’apadrinament d’una nena de Burkina Faso

Rabiata és una nena de Burkina Faso, que ha pogut estudiar fins ara gràcies al apadrinament des de Barcelona. Ara Maria del Prado Rocha ha celebrat el seu aniversari el 14 d’abril amb amics i amigues qui han aportar 5 euros per a la seva educació i manteniment.

01aniaburquinaEl sopar a un restaurant africà  va ser un èxit i van participar unes 30 persones.

L’Associació Món Comunicació (AMC), igual que altres organitzacions, ajuda i apadrina una nena de Burkina Faso, perquè pugui seguir la seva escolarització i el tractament mèdic que necessita per la seva ceguesa.

Maria del Padro Rocha, que forma part de l’AMC, ha organitzat diverses trobades de solidaritat,  i ara ha  celebrat el seu aniversari el 14 d’abril en un restaurant africà de Barcelona (*) , tot demanant l’aportació de 5 euros, com a donació per a la continuïtat de l’apadrinament de Rabiata. Aquesta nena és òrfena, de pare i mare, viu amb els seus oncles i ha perdut gairebé tota la seva visió per manca d’una adequada alimentació. La família no es fa càrrec de les despeses d’oftalmologia, ni de la escola, que està cobrint actualment la ong  sininyassigui.org.alt

“Per aquesta raó- explica Maria del Prado – des de fa temps estem realitzant aquests esdeveniments, perquè encara ens falta recaptar molts diners, per a rribar al  1200 euros que es necessiten per a garantir la seva escolarització … Encara no podem cobrir els seus estudis  de secundària, que són 6 anys (de 12 a 18). L’escola Philagora on estudia aquesta nena cega es troba a Ougaadogo capital de Burkina Faso, que  manté l’Ong amb la qual col·laborem des de fa 6 anys, que dóna suport a projectes solidaris d’educació”.

*Desprès d’aquest sopar , encara es pot ingresar l’aportació de  de 5 euros. Podeu escrirue a Maria del Prado , per mail o per teléfon: 655269640 , i et donara el número de compte pera l ingrès

(*) El restaurant africà ens ha ofert un menú degustació amb menjar, beguda i postres,  molt recomenable.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s