Concert d’Units pel Gospel, el divendres 10 d’bril a l’esglèsia de Santa Anna de Barcelona

El  divendres 10 d’abril, UNITS PEL GOSPEL ofereix un nou  Concert “Gospel Experience”,  a les 21,30  hores. Parroquia de Santa Anna, Carrer de Santa Anna 29.  I serà un concert amb noves cançons. No t’ho perdis!

unnamedAquests concerts, es fan els primers divendres  de cada mes i están dirigits, tant  a  la ciudatadania de Barcelona, com a les persones que ens visiten, ​interessats  ​en la cultura i en la música que se programa a  la ciutat.​ Baix el títol: “Gospel Experience, la coral Units Pel Gospel canta durant més d’una hora  i anima al públic a participar activament, ballant y cantant, al singular marc ​de parroquia de Santa Anna, un lloc mot idoni per  aquest  tipu de concerts​. En un dels barris més  emblemàtics de  Barcelona, “El Gòtic” s’emplaça  l’església  de Santa Ana, una joia arquitectònica del segle XII. Un lloc encisador, on poder gaudir d’una actuació en directe d’Units Pel Gospel. L’esglèsia es converteix  en un espai únic de “Gospel Viu”.

Sota la direcció de Laura Flores (*), el grup integrat per uns 40  persones i  dos  músics,  canta gospel en diferents idiomes amb molta emoció i sentiment, que transmeten al públic entusiasmat, fent-lo participar en moltes de les cançons.  El  concert  costa  5 euros,  donatiu   per a la parroquia. No t’ho perdis!, invita a les teves amistats!  [+info de l’Esdeveniment a Facebook]

Units pel Gospel  va reiniciar al 2015, el concerts del primer divendres de mes , i el 2 de gener va fer el primer concert del nou any. Concert que es va afegir als 6 que ha realitzat durant l’any 2014.

Gospel Experience, que es va iniciar el primer  divendres  de juny, ha agafat força i gran volada,  amb un public fidel i nou,  cada vegada mès nombrós i  que anat omplint  Santa Anna de gom a gom.  Realment s’ha produït una comunió entre la coral i el public, i es nota que  les dues parts gaudexin d’aquesta interelació. El públic  canta i balla a plaer des del principi fins al final. D’altra banda, El grup d'”Units” des del seus inicis, fa més de  tres anys, ha col.laborat amb Ongs i Fundacions, i ha  portat a terme diferents concerts solidaris i de suport, com els realitzats al Mercat provisional de Ninot, a la Festa Tècnica i Humanisme, o el realitzat per la Maratò de Tv3 ( entre d’altres).

Al febrer del 2104 va realitzar un concert en Santa Maria del Mar  amb l’esglèsia plena a rebosar de gent ( més d e 1000 persones). I en aquesta impressionat basílica, també tothom va participar i va respondre cantant i ballant, seguint els requeriment de la Directora, Laura Flores, veritable  show girl,   [animadora], Ella,  boníssima cantant de gospel , aconssegueix que la Coral s’expresi des de dintre donant el millor de si mateixa…

(*) Laura Flores Hernández, és graduada com a Directora de Corals pel Conservatori Municipal de Música “Amadeo Roldan” d’La Havanna, Cuba. És co-fundadora
i integrant del quartet  vocal “Gema 4”. Está especialitzada en la direcció de corals, un dels cuales és “Units pel Gospel”.
[+Videos a Youtube, i  al  Youtube Julia Tremols]01ConcertUnits_n

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s