Torna el Festival Internacional de Swing al Poblenou

El Poblenou es convertirà per 6 dies ( des de l’1 al 5 d’abril)  en el centre del Ball de Swing, per què Barcelona torna a ser un any més en la capital del swing en la 18a edició del Barcelona Swing Festival. Durant 5 dies continuats, es podrà gaudir d’exhibicions, tallers i festa al Casino l’Aliança. Una vegada al’any la antiga Aliança es transforma en el temple dels rebels del swing i obre les portes a visitants de tot el món, que vindran a rebre les classes de professors de renom internacional en una gran festa plena d’exhibicions on els ballarins, anomenats lindy hoppers, vestits estil anys 30 i 40, ballaran amb energia el ritme sincopat del swing.

01aswing2015Si aquest any no vols perdre’t un dels festivals de swing més grans de casa nostra, donat pressa per  a inscriure’t a la BarSwingOna 2015! De l’1 al 6 d’abril a Barcelona podràs gaudir de classes amb alguns dels millors professors de l’esfera internacional: Pontus & Isabella, William & Maeva, Ali & Katja, Todd & Laura, Sharon Davis… i de festes amb bandes de músics impressionants.

Només per 10 euros  la nit pots participar en les festes, tallers i exhibicions des del dijous al diumenge! .  I recorda que el Festival comença amb festa al carrer el dimecres 1 a la tarda, des de la Plaça de la Virreina i acaba tambè amb festa gratuita a la plaça del Rei, el dilluns 6 d’abril al migdia[+ Consulteu  +info sobre el Festival   i participeu al Facebook]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s