“La corrupció: un organisme nociu” als cinemes Girona

El dijous al matí ens va estrenar als Cinemes Girona: “La corrupció: un organisme nociu”, Un documental de Pandora Box TV, que ha ha costat molt de realitzar, i només s’ha pogut portar endevant per la campanya de micromecenazge portada a terme. Ha sigut una agradable sorpresa, pel seu bon contingut, la claretat d’exposició, pels protagonistes, la profunditat de la tertulia, i per la acurada realització.

Es un docum01corrupciopreesteno01ental que dona la paraula a les persones que des de Catalunya, i diferents puts de l’Estat Espanyol s’han atrevit a denunciar la corrupció, que repercusions estan visquen,  i de com està l’estat de la questió de la corrupció i sobre que podem fer per aturar-la. cal destacar, que en la película que s’ha estrenat a Barcelona, els protagonistes parlen en la seva llengua indistintament, català  o castellà. És molt recomenable  anar a veure’la.

Podreu trovar mès info a la seva web, i  transcribint el comentari perioditic publicat al diario. es  (..) La corrupció ha aconseguit arribar als cinemes. El documental ‘Corrupció, l’organisme nociu’ ha superat les traves i començarà a projectar-se en diverses sales a partir d’aquest divendres gràcies a una campanya de micromecenatge. La cinta pretén donar veu a les “víctimes” de la corrupció i experts, com l’exfiscal Anticorrupció Carlos Jiménez Villarejo o la catedràtica Victòria Camps, que intenten aportar solucions per acabar amb aquest problema que els ciutadans situen com el segon d’Espanya per darrere del atur.

La productora Pandora Box TV va denunciar “veto, censura i pressions” perquè el documental no veiés la llum, però un total de 451 mecenes han aportat -juntament amb els sponsors Oxfam Intermón, la Fundació César Manrique i la facultat de Dret de la Universitat de Barcelona- els 45.000 euros necessaris per gravar. Un any després d’aquesta campanya ha anunciat la seva arribada a les sales. “És la primera vegada que un documental d’aquestes característiques surt al circuit comercial”, celebra la productora, Teresa Soler.
El Documental es  veura els dies 21,22,23,24,25 i 26  demarç, i el  2 i el 9 d’abril als Cinemes Giroan. [Consultar + Programació]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s